Moda

Kroksice kao gumene čizme! Mogla bi se ugodno iznenaditi njihovim izgledom

  • U neizostavnu jesensku obuću ubrajamo i gumene čizme, a nove modele istih upravo je predstavio Crocs
  • Kroksice su poznate po karakterističnom dizajnu, no ovi primjerci niskih čizmi mogli bi te uvelike iznenaditi
  • Zapravo su jednostavne i elegantne (koliko to gumene čizme mogu biti), a nabaviti ih možeš po cijeni od 380 kuna

Gumene klompe, popularno zvane 'kroksice' jedan su od onih modela obuće koji obožavaš ili prezireš. S njima kao da nema sredine. Nerijetko s tobom podijelimo neobične modele koji osvajaju tržište pa su tako svjetlo dana ugledale i kroksice namijenjene za svečane prilike te one osmišljene za mladenke koje preferiraju do oltara koračati u udobnoj obući. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp U svoju novu jesensku kolekciju brand Crocs odlučio je uvrstiti i gumene čizme za koje u službenom priopćenju navode kako su "neodoljive i praktične". Sigurno si na temelju svog dosadašnjeg poznavanja ovog modela zamislila kako bi navedene čizme mogle izgledati, no mogla bi se itekako iznenaditi.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjer: Crocs (oko 380 kuna)

Naime, ovi modeli gumenih čizmi odišu ženstvenošću i jednostavnošću te djeluju kao izvrsno rješenje za nadolazeće kišovite jesenske dane. Uz monokromatske modele tu su i oni ukrašeni decentnim životinjskim uzorkom, a za jedan par niskih čizmica trebat ćeš izdvojiti oko 380 kuna. Uz odrasle, u novim modelima Crocs gumenih čizama moći će uživati i oni najmlađi.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0