Moda

Crocsice su sada dobile turbo glamurozni model s visokom potpeticom - bi li ga ikad nosila?

  • Crocs natikače ne proizvode se više samo u ravnom, pomalo patkastom obliku nego su dobile razne oblike i visinu pete
  • Ne možemo zaboraviti špic salonke koje je predstavila modna kuća Balenciaga, kao ni Crocs natikače s platformom
  • 21-godišnji umjetnik iz Montreala ovaj put je ovu ružnu cipelu podigao na novu razinu te je osmislio Crocs natikaču na petu

Natikače brenda Crocs predmet su razgovora otkad su se pojavile. Većina je zgrožena njihovim izgledom dok se drugi kunu u njihovu udobnost i praktičnost te ih hvale na sva zvona. I na Internetu se mogu naći brojni memovi kojima su predmet šale upravo crocsice. Čak je ih je i modna kuća Balenciaga prije nekoliko sezona uvrstila u svoju kolekciju te ih je podignula na novu razinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crocs Shoes (@crocs) on

Možda vas zanima Ma tko bi to nosio? Crocsice za mladenke službeno postoje! Rubrika Life&style Life&style

Demna Gvasalia, dizajner modne kuće Balenciaga je na proljeće 2018. godine predstavio crocsice s platformom koje su na sebi imale ukrase u obliku loga brenda te brojne šarene motive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balenciagacrocs (@balenciaga.crocs) on

Nekoliko mjeseci nakon modela s platformom, predstavljene su i crocs špic salonke u ružičastoj boji koje su također po sebi imale šarene ukrase nalik na bedževe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

Dosta ljudi se zgražalo vidjevši te modele, no ipak one najhrabrije ljubiteljice mode su ih ponosno nosile. I taman kad se stišala priča oko ta dva neobična modela, pojavio se još jedan veoma zanimljiv. Naime, riječ je o ružičastim crocs natikačama s prozirnom petom za koje je zaslužan 21-godišnji Gab Bois, umjetnik iz Montreala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gab Bois (@gabbois) on

Ovaj umjetnik je poznat po svojim originalnim kreacijama pa smo na njegovom Instagram profilu mogli vidjeti i top napravljen od tjestenine, ogrlicu od slanih pereca, bijelu ružu koja služi kao maramica i brojne druge ideje. No, većina nas je zapamtila upravo ružičastu cipelu koja nas na prvu podsjeća na cipele kakve smo kao male obuvale svojoj Barbie. Još uvijek nismo vidjeli nikoga da je ovaj model cipele obuo, no nikad ne znamo tko nas može iznenaditi. Što ti misliš o njima, bi li ih ikad nosila?

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA 
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0