Life&style 04. svibnja 2019.

Ma tko bi to nosio? Crocsice za mladenke službeno postoje!

Instagram/Jenlyn Rodriguez.
  • Crocsice za mladenku? Da, to postoji.
  • Iako zvuče doista neobično, čini se da se one zaista prodaju u bridal kolekciji preko stranice Etsy
  • Ukrašene šljokicama, ove bijele Crocsice ipak teško možemo zamisliti na svom najsretnijem danu, ali ukusi su različiti

Dok zamišljaš svoje vjenčanje sanjaš li o tome da do oltara dolaziš u Crocsicama? U to doista sumnjamo, ali čini se da je netko ovu ideju odlučio pretvoriti u stvarnost.

Odsad su na stranicama Etsyja tako dostupne bijele Crocsice ukrašene šljokicama koje se presijavaju u nježnoj ružičastoj boji. Da ih netko poželi nositi još i možemo razumjeti, ali ono što nas je začudilo je da se ove Crocsice doista nalaze u kolekciji namjenjenoj za mladenke!

 | Autor: Etsy Etsy

Kako to obično biva sa "svečanim" cipelama, njihova cijena nije niska. Prodaju se za 99,99 dolara, odnosno oko 750 kuna. Nije to baš malo, ali kad je riječ o svadbenim cipelama, čemu štedjeti, zar ne?

Možda vas zanima... Ovako ćeš biti mirisna i svježa cijeli dan - čak i kad krenu paklene vrućine Rubrika Beauty Beauty

Šalu na stranu, no kad se već nalazi u bridal kolekciji, nadamo se da je ovaj par natikača zapravo namijenjen za opuštenu djevojačku večer. Nikad se ne zna, ali sumnjamo da će se baš netko odlučiti na korak prema oltaru u Crocsicama. Ili se varamo?

Naime, komentari na stranici i dvadesetak kupaca, barem prema podacima sa stranice, razuvjerili su nas. "Prekrasno! Dobila sam ih baš na vrijeme", glasio je jedan.

Možda vas zanima... Sitne navike koje razotkrivaju muškarca: Kojem tipu pripada tvoj dragi? Rubrika Life&style Life&style

"Nisam bila zadovoljna kvalitetom jer ima puno nepravilnosti. Na kraju sam ih vratila. I također mi nije odgovarala veličina. Ako tražiš cipelu koja se neće vidjeti i biti zumirana, ove bi bile odlične, ali kako su bile za moje vjenčanje doista ih nisam mogla zadržati", zvučala je razočarano jedna od korisnica Etsyja.

Komentari 0