Moda

Čini se kako su ovo high-street komadi koje SVI žele ovog mjeseca

I samo scrollajući po Instagramu jasno nam je zašto ovih 10 komada apsolutno vladaju ormarima svih naših omiljenih modnih blogerica, Influencerica i zvijezda

Postoje određeni high-street komadi koji nam se stalno vrte po Instagramu i neizbježno se rasprodaju u roku nekoliko dana. Već smo se jednom bacili u potragu za najpopularnijim high-street komadima na Instagramu, a sada je došlo vrijeme na drugu rundu. Ove sezone, sve trendi cure jako vole haljine i topove, a nama se zbog toga svakodnevno produžuje shopping lista želja. Kako bismo ti pomogli u proljetnom shoppingu, složili smo hot listu najbolji komada koje influencerice trenutno obožavaju - od Manga pa sve do Topshopa i ASOS-a. 

Mango naušnice, 100 kuna

Modni dodatak sezone su - velike, glomazne, viseće naušnice! Ovaj Mangov model postao je kultni klasik među trendsetericama Instagrama, a čak i ako nisi sigurna što misliš o ovom trendu, za sto kuna ih se zaista isplati kupiti i poigrati s njima.

Dorothy Perkins traperice, 215 kuna

Ako si u potrazi za novim skinny trapericama, ovaj Dorothy Perkins model, koji ujedno ima i lift efekt za stražnjicu, sigurno će te oduševiti. Helou, 215 kuna?! Odmah uzimamo dva para!

Boohoo točkasta haljina, 275 kuna

Crvena točkasta haljina izgleda puno skuplje nego što stvarno jest, a i nosiva je u sto različitih prilika! Pronašli smo ju na ASOS-u, a ako ovo nije najbolje uloženih 275 kuna ove godine, onda stvarno ne znamo što jest.

 

Objavu dijeli Natasha Ndlovu (@natashandlovu)

Topshop midi haljina, 420 kuna

Jao, što volimo točkice! Midi haljina iz Topshopa komad je koji vlada Insta modnom scenom, a što ju više gledamo to ju i mi više želimo...

Možda vas zanima Kako svaki dan izgledati šik, prema savjetima Olivije Palermo Rubrika Moda Moda

Mango traperice, 425 kuna

Mango trenutno ima najbolju ponudu traperica, a kako se u modu vraćaju indigo nijanse trapera, tako je i ovaj model na visoko kopčanje potpuno zaludio modnu scenu. 

Mango suknja na preklop, 425 kuna

Reci nam da ova suknja ne izgleda dizajnerski, reci nam?! Kao prvo na preklop je, što laska svim oblicima tijela. A kao drugo, midi je dužine što u startu izgleda totalno Insta cool.

ASOS oversized košulja, 470 kuna

Košulja ili haljina? Oboje! Žuta je jedna od hit boja sezone i apsolutno obožavamo kako je ova modna blogerica iskombinirala jednostavnu ASOS-ovu košulju kao haljinu.

Mango sandale, 600 kuna

Već smo pisali o ovim Mango sandalama koje Insta Influencerice obožavaju, ali jednostavno ne možemo odoljeti, a da ih opet ne spomenemo.

& Other Stories haljina, 760 kuna

Nikada nije prerano za razmišljanje o ljetu i ljetnim haljinama. Neka upravo ovo bude tvoja high-street inspiracija, jer ako te ovaj plavi model ne asocira na more, ne znamo što hoće.

 

Objavu dijeli Karoline Dall (@karodall)

Mango kožne hlače, 1.450 kuna

Kožne hlače su se vratile. Kako ih nositi? Baš poput ovoga. U kombinaciji s puloverom krupnog pletiva i sandalama. Obožavamo!

Photo: miss7

Komentari 0