Moda

Kako svaki dan izgledati šik, prema savjetima Olivije Palermo

  • Kraljica stila zna sve najbolje tajne i trikove pa od koga ćemo ih radije pokupiti nego od nje?
  • Njezin stil nije isključivo sazdan od skupih komada, dapače, najčešće kupuje u high-street dućanima

Kako Olivia Palermo uspijeva svaki dan izgledati tako šik? Ova moderna ikona stila već je godinama na svim mogućim listama najbolje odjevenih žena svijeta - i mi se u potpunosti slažemo s time! Olivia je kraljica miksanja dizajnerskih i high-street komada. Više puta su razni Zarini komadi postali kultni upravo zato što ih je ona među prvima nosila, a već je nekoliko sezona za redom jedna od ambasadorica Manga. Naša ljubav i divljenje prema Olivijinom stilu nije tajna, prema tome upravo smo od nje odlučili pokupiti nekoliko savjeta kako svaki dan izgledati moderno, trendi, šik,...

Bijele košulje ne moraju biti dosadne

Misliš da je kombinacija bijele košulje i odijela dosadna? Naravno da ne mora biti! Olivia itekako voli svoje bijele košulje, ali uvijek ih podigne modnim dodacima poput primjerice nakita ili remena.

 

Objavu dijeli Olivia Palermo (@oliviapalermo)

 

Modni dodaci su SVE

I najjednostavniju kombinaciju možeš začiniti modnim dodacima. Dobre cipele i torba ključ su efektnog outfita, a Olivia ih upravo savršeno okreće u svoju korist. 

 

Objavu dijeli Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Budi hrabra s bojama

Kad Olivia želi boje, Olivia ih se ne boji. Pogotovo u proljetnim i ljetnim mjesecima! Ove sezone obožavamo jarka odijela, a upravo je Olivia jedna do djevojaka koja ih je među prvima isfurala...

 

Objavu dijeli Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Sunčane naočale ti uvijek trebaju biti pri ruci

...jer su najbolji modni dodatak koji postoji i zato što su najbolji način kako sakriti podočnjake! Par chic sunčanih naočala može učiniti čuda i kod najobičnije modne kombinacije.

Možda vas zanima 5 najčešćih pogrešaka koje unište i najbolju modnu kombinaciju Rubrika Moda Moda

Statement cipele su ti prioritet br.1

Svaka prava trendi cura zna kakav dojam ostavljaju statement cipele. Zamijeni obične neobičnima, jednostavne ludima i otkrit ćeš sasvim novi šik modni svijet - baš poput Olivije!

 

Objavu dijeli Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Kad ne znaš što bi, obuci crno-bijelo

Vječno rješenje za sve modne probleme. Crno-bijele kombinacije nikad nisu zastarjele, a izgledaju šik i elegantno u svim situacijama, prilikama, sezonama. Olivia je poznata po svojim crno-bijelim lookovima koji nas svakog puta iznova uspijevaju oduševiti.

 

Objavu dijeli Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Ne zaboravi na klasične komade

Prije svega - traperice! Dobar, klasični par traperica spasit će te u svim prilikama, a ulaganje u jedan ovakav klasičan komad nitko nikada nije požalio. Traperice i košuljica otvorenih ramena ultimativna su casual kombinacija kojoj se rado vraćamo.

Pronađi dobre high-street komade

Mango i Zara već su odavno Olivijini favoriti s high-street scene, a upravo tamo ova StreetStyle kraljica kupuje trendi komade koji su jednosezonski i nisu vrijedni veće investicije.

 

Objavu dijeli Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Odijelo ne mora biti crno

O, da! Ovaj nam je jedan od dražih. Odijela vladaju, a pogotovo ona šarena. Prugasto odijelo poput onog koje voli Olivia možeš pronaći u gotovo svim high-street trgovinama, a ako nešto ove godine izgleda super moderno i trendi onda su to takozvani matching setovi.

Statement jakna je ključna 

Jakna može uništiti ili popraviti tvoj cijeli look u sekundama. I da je ležerno prebaciš preko ramena dodat će stajliš notu cijelom looku bez nepotrebnih detalja i dodataka. 

 

Objavu dijeli Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0