Moda
Lidija Lešić

Ciao AMORE! Zaljubili smo se u pleteni kompletić brenda my choice koji je savršen za ljeto!

  • Ljeti posebno obožavamo prozračne odjevne komade u kojima ćemo se osjećati udobno, a istodobno izgledati jako stylish
  • Jedan od takvih kompleta je i onaj modnog brenda my choice, Ciao AMORE!, koji obožavaju nositi i hrvatske influencerice
  • Lidija Lešić, vlasnica i dizajnerica hand made brenda my choice, s nama je podijelila detalje o brendu i kompletu iz nove kolekcije!

Hrvatski dizajn i proizvod uvijek nam je posebno drago nositi, a modeli brenda my choice čine nam se kao bi nas mogli u potpunosti opremiti za ljeto! Brend my choice, koji postoji već nekoliko godina, nastao je iz ljubavi prema ručnom radu, Slavoniji te modi i dizajnu.

O tome što ju je potaknulo na pokretanje vlastitog modnog brenda, razgovarali smo s Lidijom Lešić, vlasnicom i dizajnericom brenda my choice. „Moj brend je usko vezan uz Slavoniju i ljubav prema ručnom radu, tako je krenulo još prije pet godina, iz ljubavi prema Slavoniji i prema heklanju“, rekla nam je Lidija, a to je i razlog i zašto su svi proizvodi brenda hand made.

„Kako sam ja rodom iz Slavonije, odrastala sam uz heklanje, uz ručni rad, heklale su mi obje bake i mama i ja sama sam uz njih tako učila i uvijek imala nekakve posebne stvari, što za sebe, što za moje lutke i barbike. Od samih početaka sam odrastala iz ručni rad, a onda kasnije, kako sam se bavila modelingom, kroz ljubav prema dizajnu i modi, odlučila sam spojiti ljubav prema ručnom radu, Slavoniji i stvoriti nekakav brend koji je zaista dio mene i iza kojeg stojim“.

Možda vas zanima 5 inspirirajućih stajlinga koje bismo rado pospremili u ormar Rubrika Moda Moda

Odlična kombinacija za ljeto

My choice u svojoj ponudi ima razne predivno ručno izvezene modne dodatke poput torbi i naušnica, ali i kupaćih kostima i šeširića.
Uz heklane kupaće kostime, posebno nam se svidio heklani komplet Ciao AMORE!, koji je dio nove kolekcije brenda za proljeće/ljeto 2022. Komplet je u potpunosti ručno rađen i kao i svi ostalo iz ponude brenda, proizveden u Hrvatskoj.

Lidija nam je otkrila kako je tekao proces nastanka Ciao AMORE! kompletića. „Taj komplet je zapravo nastao još prošle godine, ja sam ga prva nosila na putovanju na Sejšelima i već tada sam primila dosta prednarudžbi, a to je bio prvi prototip kompleta koji je napravljen, kojeg sam ja možemo reći 'testirala', kao i svaki drugi proizvod koji testiram“, ispričala nam je Lidija. 

Kompletić je dostupan u dvije boje, crnoj i bijeloj te u dvije veličine, XS/S i M/L. Na službenoj stranici brenda my choice možeš ga naručiti po cijeni od 1590 kuna.

Lidija nam je ispričala i odakle joj dolazi inspiracija za dizajne iz kolekcija brenda: „Najčešće mi inspiracija zapravo dolazi na putovanjima jer sam tada najopuštenija i tada mi je mozak 'detoksiciran' pa onda nekako ideje same nadolaze. Imam iPad s olovkom i najčešće odmah radim skice, onda te skice razvijam da bi došlo do gotovog proizvoda, često to traje i mjesecima jer nije lako nešto uz pomoć igle, konca i ruke stvoriti gotov proizvod. Ima dosta pokušaja i paranja i tako“, ispričala je Lidija.

japanke Možda vas zanima Ova jednostavna formula stylinga savršena je za temperature iznad 30 stupnjeva Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @mychoice.hr

Komentari 0