Life&style

Knots & Rainbows: Preslatki hrvatski ručno rađeni proizvodi koji će se odlično uklopiti u tvoj dom!

  • Knots & Rainbows hrvatski je brend ručno rađenih proizvoda makrame tehnikom
  • U njihovoj ponudi pronašle smo predivne predmete kojima možeš ukrasiti svoj dom
  • Izaberi između lijepih i praktičnih ručno rađenih ukrasa!

Knots & Rainbows ručno su rađeni proizvodi makrame tehnikom od prirodnih materijala. Iza ovog domišljatog hrvatskog brenda stoji Ana Delač Brebrić, koja sve proizvode izrađuje sama, od obrade drva do završnog čvora.

Među proizvodima mogu se pronaći visilice za biljke, podmetači, torbe, ali i zidne police te je sve rađeno tehnikom makramea.

Makrame je starinska vještina vezanja čvorova, a sama riječ macramé dolazi iz arapskog izraza migramah što znači “ukrasne rese” ili “izvezeni veo“.

Posebnost ove tehnike je u tome što se može izvoditi jedino ručnim radom, budući da nikakva strojna obrada materijala nije moguća. Materijali koji se obično koriste prilikom izrade predmeta su juta, pamučna špaga, žica ili vuna. Knots & Rainbows predmeti nastaju od 100% recikliranog pamuka.

U zanimljivoj ponudi brenda Knots & Rainbows mogu se pronaći razni proizvodi, od privjesaka za ključeve, bookmarka, podmetača za čaše, zidnih polica, visilica za biljke i raznih ukrasnih duga za dječje sobe.

Ako razmišljaš o decentnom dodavanju novih ukrasa u svoj dom, neki od Knots & Rainbows proizvoda mogao bi biti pravo rješenje!

U nastavku pronađi svoju omiljenu handmade dekoraciju s kojom ćeš predivno ukrasiti svoj dom!

1. Visilica za biljke s drvenim postoljem

Svoje biljke možeš staviti na posebno mjesto uz visilice Hera. Ovaj model visilice za biljke dolazi s drvenim postoljem od bukve ili javora. Uz ovakvu visilicu, tvoja će biljka zasigurno doći do izražaja i na efektan način upotpuniti tvoj životni prostor.

2. Zidni ukrasi za dječju sobu

Knots & Rainbows proizvodima možeš ukrasiti i sobu svoje djece! Uz zidni ukras Unicorn dugu na jednostavan način možeš uljepšati dječju sobu i unijeti u nju posebnost ovih ručno rađenih ukrasa.

3. Podmetači čupavci

Uz prvu jutarnju kavu, pleteni podmetači će se odlično slagati i uljepšati ti taj mali ritual. Poslužit će ti sigurno i kad dođu gosti za ljepše aranžiranje stola!

4. Torba

Knots & Rainbows modeli torbi Stella i Maris odlični su za odlazak na tržnicu i šetnju gradom kad moraš kupiti par stvari. Super će ti poslužiti i kad nam stigne ljeto pa ćeš ih moći nositi i na plažu! Unutarnje vrećice u torbama izrađene su od pamučne tkanine, žutice te ih možeš izvaditi i oprati.

5. Photowall

Sve svoje najljepše uspomene u fotografijama skupi na jednom mjestu da ti ukrašavaju zid u nekoj od prostorija tvog doma. Na njega naravno možeš zakačiti i najvažnije obaveze kako nešto ne bi zaboravila te da uvijek imaš podsjetnik blizu!

Sve proizvode možeš pronaći na Knots & Rainbows službenoj stranici.

Možda vas zanima Oaza sreće! Pronašle smo najljepše walk-in ormare u kojima bismo poželjele živjeti Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0