Moda

5 inspirirajućih stajlinga koje bismo rado pospremili u ormar

  • Barbara Vesanović Gašić je djevojka iz susjedstva koja nam je još jednom dokazala da ljepota proizlazi iz samopouzdanja, a ne iz savršeno isklesanog tijela ili savršeno zategnutog i glatkog lica
  • Upravo zato smo je odabrali za modela u našoj Dove ljetnoj modnoj priči koja donosi 5 inspirirajućih stajlinga za uživanje u dugom, toplom ljetu i koji će ti sigurno pomoći da se osjećaš ljepše i zadovoljnije u svojoj koži
  • Odaberi jedan od sljedećih outfita, nabaci osmijeh na lice, prigrli svoj celulit, akne, borice i ovo ljeto zablistaj na plaži!

Uvijek je nekako lakše i ljepše kad stigne ljeto. Nema stresa, sve ćemo 'pomalo', kosa je svijetlija, ten tamniji, a i koža je ljepša zahvaljujući vitaminu D i morskoj soli. Kao da se odjednom sve kockice poslože i život odjednom vidimo bistrije. Čak i kada nam je kosa zamršena od mora, celulit viri ispod haljine, a pjegice su zbog sunca izraženije, nekako smo, priznaj, zadovoljni sobom i baš ništa nije važno osim uživanja u trenutku. Upravo tako želimo da se osjećaš tijekom cijele godine. 

Ljepota je nešto što svatko od nas ima, no nažalost, nismo je svi svjesni, a o tome ovisi i naše samopouzdanje. Iz današnje perspektive, starom sebi sigurno bismo rekli da prestane misliti na svoje mane i koncentrira se na svoje vrline, na sve ono što kod sebe smatra lijepim, bila to boja glasa, karakterna osobina, kosa, nos ili ten. Jednom kad prestanemo pokušavati prikriti svoje nesavršenosti te naučimo voljeti sebe onakvima kakvi jesmo, uvidjet ćemo koliko će brzo samopouzdanje pokucati na naša vrata, a to je zaista neodoljivo.

A sve ovo što smo ti upravo rekli planiramo ti i dokazati. U suradnji s brendom Dove napravili smo poseban modni editorijal u kojem smo naglasak stavili na prirodnu ljepotu žene, a glavnu ulogu odigrala je Barbara Vesanović Gašić. Ona nema savršen ten poput modela iz tipičnih modnih editorijala, ali je itekako savršena na svoj način. Poznata influencerica iz Trogira, koju većina zna pod imenom Debela Barbara, omiljena je na društvenim mrežama jer ponosno ističe svoje nesavršenosti i naprosto zrači samopouzdanjem.

Barbara je tipična djevojka iz susjedstva koja nam je još jednom dokazala da ljepota i seksepil proizlaze iz samopouzdanja, a ukoliko ti ga kojim slučajem manjka, izdvojili smo za tebe i 5 inspirirajućih stajlinga za uživanje u dugom, toplom ljetu koji će ti sigurno pomoći da se osjećaš ljepše i zadovoljnije u svojoj koži.

Lepršavo i bijelo!

 | Autor: Marko Grubišić Marko Grubišić Košulja Twinset; kratke hlače Twinset; top Reserved

Ljetne temperature lakše je podnijeti u prozračnoj odjeći. Svjesni smo da planiraš biti u blizini mora i svako malo se rashladiti, no to neće moći biti moguće baš u svakom trenutku. Stoga svoje ljetne stajlinge baziraj na dva osnovna pravila - lepršavo i bijelo. Lepršava odjeća, posebice od pamuka i lana, omogućava koži da lakše diše i da se manje znoji, dok bijela odjeća odbija sunčeve zrake. Široke kratke hlače visokog struka i bijeli top u kombinaciji s lepršavim kardiganom koji možeš prebaciti preko leđa za after party na plaži - odličan su odabir za ljetne dane!

Rupice su maštovit detalj

 | Autor: Marko Grubišić Marko Grubišić

Rupičasti materijali već nekoliko uzastupnih sezona dominiraju modnom scenom. To nije nimalo čudno, obzirom da rupičasta odjeća osigurava prozračnost i udobnost za vrijeme ljetnih vrućina. A i super izgleda! Iako su rupičaste haljine i bluze najčešći ljetni odabir većine žena, mi smo se odlučili za rupičasti top bez rukava s trendi resicama koji se odlično uklopio s mornarsko plavim hlačama i slamnatim šeširom.

Tropski uzorak

 | Autor: Marko Grubišić Marko Grubišić Haljina Twinset

Narančasta je jedna od onih boja koje je nemoguće ne primijetiti, u trenu podiže raspoloženje i ovog ljeta jedna je od vodećih boja sezone. Stoga nismo mogli odoljeti ovoj prekrasnoj haljini neodoljivog tropskog uzorka. S prvim danima ljeta ovaj uzorak viđamo posvuda, a volimo jer priziva na ljetne radosti. Ova prekrasna haljina sa sitnim gumbićima odličan je suputnik gdje god se uputiš - možeš je isfurati za plažu, šetnju špicom ili večeru uz more.

Komad koji podiže svaki outfit

 | Autor: Marko Grubišić Marko Grubišić Kupaći kostim H&M, ogrtač H&M

U moru uzoraka, boja, detalja i krojeva, odabrali smo bijeli jednodijelni kupaći kostim koji lijepo ističe liniju tijela i potamnjelu put i upotpunili ga lepršavim ogrtačem u kojem se cijela kombinacija pretvara u cool styling za ljetnu zabavu u beach baru. Ogrtač odlično funkcionira u kombinaciji s kupaćim kostimom, ali ga možeš nositi uz što poželiš -  ipak predlažemo da ga isprobaš uz traper šorc i top i neke zgodne natikače - može li bolje za ljeto?! 

Slip haljina za ljetne večeri

 | Autor: Marko Grubišić Marko Grubišić Haljina privatni fundus stilistice

Satenske slip haljine odlično pristaju svakoj figuri i slave obline i ženstvenost. Na top listama trendova su već nekoliko sezona, tako i ove, a iako ljeto voli jarke boje, mi smo odabrali model u zemljanoj nijansi koja daje cijelom izgledu sofisticiranu notu. Ona sama funkcionira fantastično i ne trebaš je nadopunjavati s puno nakita i detalja. Ljeto voli jednostavnost! 

Kada se osjećamo dobro u vlastitoj koži, na vidjelo izlazi naša najbolja verzija sebe – autentična, jedinstvena, stvarna. Nije uvjetovano nikakvim standardima ljepote, jer tada standarde ljepote postavljamo sami. Ne gledaj poprijeko nesavršenosti na sebi već uživaj u svojoj koži bez zadrške, ona priča najzanimljiviju priču. 

Photo: Marko Grubišić

Komentari 0