Moda
japanke

Ova jednostavna formula stylinga savršena je za temperature iznad 30 stupnjeva

  • Iznimno visoke temperature postavljaju problem i kod odabira odjeće
  • Važno je birati lagane prirodne materijale kroz koje koža diše
  • Ujedno je bitno zaštiti tijelo od pretjeranog izlaganja suncu

Ljetne vrućine sve više dolaze do izražaja, a živa na termometru sve češće pokazuje iznad 30 stupnjeva. Najbolja je opcija ohladiti se u moru i pobjeći u hlad, ali što ako još nije vrijeme godišnjeg odmora? Iako su ovako visoke temperature stvorene za badiće, to nije opcije i ne iznenađuje ako ti ponestaje ideja za outfit. Zato donosimo sjajnu styling formulu uz koju si uvijek savršeno odjevena na 30 i više stupnjeva.

japanke | Autor: Instagram@havaianaseurope Instagram@havaianaseurope

japanke | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: COS (468,17, kn), Havaianas (209,00 kn), Bershka (129,90 kn)

Što se temperature više penju, pitanje "Što odjenuti" postaje sve teže. Odjeća nikada ne smije biti uska, a debele tkanine su apsolutno zabranjene na temperaturama iznad 30 stupnjeva. Nažalost, naš dugogodišnji favorit, traperice, baš i nisu najbolja opcija kada je vruće. Ali ne brini, čak i na ovakvim temperaturama možeš biti elegantna i ujedno se osjećati super!

cloud sandale Možda vas zanima Udobne poput oblaka! Cloud sandale novi su trend ljetne obuće koji obožavamo Rubrika Moda Moda

japanke | Autor: Instagram@chloekathbutler Instagram@chloekathbutler

japanke | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Zara (159,90 kn), Mango (549,90 kn), Stradivarius (129,90 kn)

Rješenje leži u laganoj haljini i japankama! Primjerice, slip haljina od nježnog satena ili viskoze nježna je na koži i puno elegantnija od poznate ljetne kombinacije traper hlačica i T-shirta. Budući da bi visoke potpetice bile ipak malo previše dotjerane za dnevne obaveze, a tenisice akumuliraju toplinu, opuštene japanke su bolji izbor. Jednostavni i lagani modeli omogućavaju udobnost bez da imaš osjećaj da se „kuhaš“, a također se idealno nadovezuju uz lepršave i jednostavne haljine.

japanke | Autor: Instagram@smythsisters Instagram@smythsisters

japanke | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: H&M (399,90 kn), Buffalo, Zalando (225,00 kn), Reserved (179,90 kn)

Na tebi je hoćeš li odabrati opušteniju varijantu, odnosno gumene japanke, ili elegantniju varijantu od kože (po želji s malim platform đonom). Možeš stvoriti moderan monokromatski izgled s japankama u istoj nijansi kao i haljina, ali i poigrati se brojnim uzorcima. Ne zaboravi torbu u kojoj se nalaze voda i sunčane naočale i spremna si za najviše temperature u chic izdanju!

outfit Jelene Marinović Možda vas zanima Crno-bijela Mango haljina Jelene Marinović savršena je za outfit gošće na vjenčanju Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@simplymarynoelle

Komentari 0