Moda

Chrissy Teigen nosi najpopularniju haljinu sezone, a mi smo pronašle slične

  • Chrissy Teigen nosi jednan od najpopularnijih modela haljina ove sezone 
  • Uska haljina midi dužine s prorezima u području bokova savršena je za prijelazno razdoblje
  • Zavirile smo u trgovine i pronašle slične modele

Iako smo tek na početku veljače, proljetne ( i ljetne) haljine već su preplavile trgovine. A ove sezone nose se modeli s neobičnim detaljem na području struka - prerezom na strani.

Zna to i Chrissy Teigen koja je upravo takav model nosila tijekom snimanja, za vrijeme pripreme hamburgera za novo izdanje svoje kuharice. Fotografiju je podijelila na svome Instagramu i oduševila fanove.

Haljina nježne ružičaste boje, a toplijeg materijala i sa zanimljivim prorezima savršeno joj je pristajala. Ovakvi modeli su ujedno i elegantni, ali i ugodni, spremni i za opuštenija događanja, što pokazuje i Chrissy dok pozira sa slasnim hamburgerom.

Pletene haljine Možda vas zanima Pletene haljine komad su koji ne možemo ignorirati ove zime. Evo najljepših Rubrika Moda Moda

Ovakve je modele lako i kombinirati za prijelazno razdoblje pa je ovo zapravo savršen trenutak da zavirimo u trgovine i pronađemo slične modele te spremne dočekamo malo toplije dane.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

A pokazati malo kože ne bi trebao biti problem čak niti nakon obilnog ručka, jer onaj prednji dio haljine ionako prekriju, dok strane ističu struk i naglašavaju liniju tijela.

Možda vas zanima Haljine od umjetne kože: S ovim komadima svaka tvoja kombinacija će izgledati skupocjeno Rubrika Moda Moda

Odabrale smo nekoliko sličnih modela koji su naši favoriti.

 | Autor: S lijeva na desno: Zara (149,90 kn), Mango (349,90 kn), Reserved (259,90 kn)  | Autor: S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Bershka (39,90 kn), Sinsay (29,90 kn)

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0