Moda
Pletene haljine

Pletene haljine komad su koji ne možemo ignorirati ove zime. Evo najljepših

  • Vunene zimske haljine pravi su hit već drugu sezonu, a ove godine dolaze u još više modela
  • Osim što neodoljivo izgledaju, prednost haljina je što se mogu nositi u svim prilikama, uz promjenu kojeg detalja ili obuće
  • Istražili smo što nude high street brendovi i sigurni smo da ćeš pronaći nešto za sebe

Tko kaže da se zimi moramo odreći haljina? Dapače, upravo su duge pletene haljine nešto najudobnije što možemo nositi, a pritom najjednostavnije jer ne moramo puno razmišljati s čim ih kombinirati. Uz to su i tople, a ako ispod njih staviš majicu, tajice i čizme, ne moraš se bojati zime. 

U nastavku ti donosimo predivne pletene haljine različitih modela, od kratkih, midi i dugih haljina, onih u tamnim ili svjetlim bojama, s prorezom ili bez - sigurni smo da ćeš naći savršenu za sebe.

Pletene haljine | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus S lijeva nadesno: H&M (otprilike 442,00 kn); Zara (279,90kn); Zara (299,90kn); H&M (otprilike 220,00kn)

Pletene haljine od vune ili kašmira dolaze u raznim modelima i bojama, a imaju ih u svojoj ponudi svi high street brandovi. Haljine su najzahvalniji tip odjeće upravo zato što su jedini odjevni predmet koji nam treba da bi outfit bio potpun, a jednako dobro idu na čizme na petu, kao i tople gležnjače. Preko nje nabaciš dug kaput i velik, mekani šal i spremna si za sve dnevne, ali i večernje prilike. 

Pletene haljine | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

S lijeva na desno:  H&M (otprilike 310,00kn); Reserved (229,90kn); Reserved (229,90kn); Zara (699,90kn)

Možda vas zanima Ako uz čizme nosiš midi haljinu, dobro je znati ovo modno pravilo Rubrika Moda Moda

Pletene haljine | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

S lijeva na desno: Reserved (otprilike 399,90 kn); Zara (229,90kn); Zara (199,90kn); Mango (349,90kn)

Photo: Pr/prettycactus

Komentari 0