Stars
Chrissy Teigen pokazala je svoje nove obrve

Chrissy Teigen pokazala je nove obrve nakon transplantacije: "Jako sam uzbuđena zbog ovoga"

  • Chrissy Teigen uskoro neće trebati šminkati obrve
  • Teigen je nedavno podvrgnuta operaciji transplantacije kako bi joj obrve izgledale punije
  • Pogledaj rezultate beauty operacije

Plastični kirurg Chrissy Teigen, dr. Jason Diamond, podijelio je jednu od fotografija iz njezinih Instagram priča na vlastitom računu.

„Nikad ne nosim make up ako to mogu izbjeći, tako da sam bila tako uzbuđena zbog ove operacije transplantacije obrva gdje ti uzimaju dlačice sa stražnje strane glave!!!“, napisala je Teigen (35) uz svoju fotografiju.

U svom postu je Diamond objasnio da obrve „igraju veliki dio estetike lica“. 

„Uokviruju oči i mogu biti prednost za oči ili mogu biti neugodni dio jutra kada moraš provesti deset minuta ispunjavajući ih“, napisao je u postu.

Chrissy Teigen i John Legend Možda vas zanima "Zašto je ovo napravila? Uništila se" Komentatori na društvenim mrežama zgroženi izgledom Chrissy Teigen Rubrika Stars Stars

Plastični kirurg je dalje opisao zašto mu se pacijenti često obraćaju kako bi im pomogao oživjeti obrve.

„Poznajem previše ljudi, čitavih generacija, koji su ili previše počupali obrve kao dio trenda ili jednostavno doživljavaju stanjivanje obrva s vremenom. Transplantacija obrva je postupak u kojem se međusobno dogovorimo o obliku, gustoći itd.“, napisao je.

Prošlo je nekoliko napornih tjedana za Teigen, koja je nedavno u intervjuu za portal Today razgovarala o svojoj novoj kuharici, „Cravings: All Together“. 

Također je obilježila 100 dana trijeznosti, rekavši kako nije prošlo više od dana ili dva bez pića od svojih ranih 20-ih i da joj je to postao veliki problem.

Možda vas zanima Chrissy Teigen zbog maltretiranja napustila društvene mreže: "Toliko udaraca i ružnih riječi ne mogu podnijeti" Rubrika Stars Stars

„Iskreno, borila sam se s tim posljednjih nekoliko godina kada sam bila svjesna da je to neka vrsta problema“, rekla je. „Kad sam išla na intervjue mislila sam da trebam čašu vina, a onda je jednostavno s vremenom to počelo biti neugodno, kao na dodjeli nagrada, jer svi se sjećaju i misle da je smiješno i slatko što si zaspao ili slično.“

Majka dvoje djece također je otvorila dušu novinarima o tome kako joj ide nakon što je njezin sin Jack umro prošle godine. Rekla je da je pronašla utjehu u razgovoru sa svojom djecom o gubitku.

„Razgovarati s djecom o tome je doista čarobno, jer i moja majka očito živi s nama i unosi onaj starinski tajlandski senzibilitet: 'On je uvijek oko nas. On je u zraku. On je na nebu.' Imamo njegov pepeo pored mog kreveta, imam svu svoju djecu - šalimo se na tu temu, ali kad idemo na odmor, oni su kao: 'Nemoj zaboraviti Jacka', rekla je. „I mi ćemo ga spakirati i ponijeti ga, a jednog dana ćemo ga pustiti.“

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0