Moda

Četiri problema s trapericama – i kako ih se riješiti

Kad ti se trbuh „prelije“ preko ruba hlača ili se ocrtava „cameltoe – to su problemi s trapericama koji su poznati svakoj ženi. Međutim, pronašli smo jednostavna rješenja!

Svi volimo nositi traperice. Ali, nekad je teško pronaći idealne – s kojima ćemo biti potpuno zadovoljne. Čak i kad nam se na prvi pogled čine savršenima, često se nakon nekoliko nošenja pojave problemi – gužvaju se, stalno se otvara šlic, brzo gube boju i tako dalje. Ali, za sve te male mane postoje učinkovita rješenja… 

„Muffin-top“ 

Problem: trbuh ti se „prelijeva“ preko ruba hlača

Rješenje: high waist jeans (traperice visokog struka)

Jesi li ikada čula za „muffin-top“? Naime, tako se naziva masno tkivo koje „izviri“ preko ruba hlača i nije baš lijepa slika (može se vidjeti i kod mršavih osoba!). Rješenje je jednostavno: hlače visokog struka koje će prekriti dijelove tijela za koje je bolje da su prekriveni. 

 | Autor: miss miss

Možda vas zanima OVO su traperice u kojima će tvoja guza izgledati najbolje Rubrika Moda Moda

Naborane hlače na gležnjevima

Problem: hlače su predugačke 

Rješenje: ankle-jeans 

Ako su vam uske traperice (skinny jeans) predugačke, onda se često višak trapera nabora. Rješenje: ankle-jeans ili traperice do gležnja! Kao što im ime govori, taj model traperica završava direktno na gležnjevima, vizualno su atraktivne, a i jako su udobne. 

 | Autor: miss miss

„Cameltoe“ 

Problem: nastaju nabori za vrijeme hodanja na nezgodnim mjestima

Rješenje: deblji traper 

Neprijatelj svih tajica pojavljuje se i kod nekih modela traperica. Rješenje je vrlo jednostavno: što je deblji traper, manje je nabora. 

 | Autor: miss miss

Možda vas zanima 5 najboljih traper trendova za jesen 2017. Rubrika Moda Moda

Isprana boja

Problem: omiljene traperice gube boju 

Rješenje: „preokreni“ traperice

Preokreni traperice za vrijeme pranja pa ih suši na zraku. Niti slučajno ih nemoj stavljati u sušilicu! Tako će se boja dulje održati.

 | Autor: miss miss

Photo: Instagram

Komentari 0