Moda

OVO su traperice u kojima će tvoja guza izgledati najbolje

Genijalna tajna kako da ti guza uvijek izgleda odlično u trapericama je ustvari vrlo logična - i sada već na prvi pogled možeš znati hoće li ti traperice pristajati!

Naravno da želiš da ti guza izgleda dobro u trapericama pa tko to ne želi? Ali kada dođe do tog groznog momenta same kupnje traperica, čini ti se kao da trebaš probati milijun pari prije nego što odabereš "one prave". Sada smo napokon otkrili super način za pronalazak traperica baš za svoj oblik tijela i cijela tajna je u jednom jedinom dijelu - moraš pogledati yoke traperica!

Sigurno se pitaš što je yoke? Nismo ni mi znali do sada. To je onaj dio traperica na samoj pozadini, između struka i džepova na guzi, a upravo će ti taj dio otkriti kako tvoja stražnjica izgleda kad ih odjeneš. I dok na tržištu postoje deseci modela, ipak postoji jedan stil koji ima najbolji yoke: klasični V-oblik. 

 | Autor: whowhatwear.com whowhatwear.com V-shape je najlaskaviji na većini ženskih guza!

Pronašli smo nekoliko modela s klasičnim V-shapeom koje slove za najlaskavije po žensku pozadinu. Zašto je ovo super trik? Zato što već na prvi pogled možeš znati hoće li traperice pristajati tvojoj guzi ili ne, a s druge strane - za sve obožavateljice online shoppinga ovo je vrlo vjerojatno najkorisniji trik ikada!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Topshop (345 kuna), H&M (300 kuna), Zara (230 kuna)

Ovaj oblik takozvanog yokea uvijek potraži na modelu koji ti se sviđa jer ćeš se sigurno složiti kako je upravo guza prva stvar koju pogledamo u ogladalu kada isprobavamo modele novih traperica. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: FRAME (1.800 kuna), H&M (300 kuna), Zara (200 kuna)

 

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0