Moda

5 najboljih traper trendova za jesen 2017.

Traper je uvijek IN! A ove sezone jeans trendovi su veći, upadljiviji i ljepši nego ikad...

Gležnjače, baloneri, marame, brušena koža. Jesen je stvarno modno najbogatija sezona! A koji je jedan materijal na koji se uvijek možemo osloniti bez obzira na sezonu i vrijeme? Traper! Prema tome, slobodno pospremi sve one lepršave cvjetne haljine i napravi mjesta za ove genijalne traper trendove.

Resice

Resice na nogavicama ovogodišnji su najveći traper trend. Ovakve modele nosile smo i u proljeće, a sada smo ih prebacili i u jesen. Naš najdraži look s resicama na nogavicama? U kombinaciji s opako dobrim gležnjačama. Svi će gledati u tvoje noge!

 

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

Prednji šavovi

Želiš vizualno izdužiti noge? Biraj model koji ima šav po sredini nogavica. Još ako odabereš jedan od onih super popularnih dvobojnih komada. Imaš zagarantirani miks koji izgleda super cool i moderno, a tako laska ženskoj figuri. 

 

Objavu dijeli Topshop (@topshop)

Biseri

Znamo da si ove male sjajne ukrase vidjela po svuda. Od štikla i sandala pa sve do topova i pulovera - prema tome jedino je logično da ih prebacimo i na traperice. 

Personalizacija

Najbolja stvar nakon izvezene jakne? Personalizirani komad s riječima, slikama, ukrasima koje samo ti imaš. Da, ove će se sezone nositi monogrami na džepovima, rukavima i ramenima - jer svi zaslužuju znati da je to TVOJA vintage jakna. 

 

Objavu dijeli Zorana Jovanovic (@zorannah)

Asimetrični rubovi 

Volimo dobro krojene uske nogavice, ali u posljednje su vrijeme asimetrični, grubo obrađeni rubovi privukli pažnju modnog svijeta. Uz traperice, pojavljuju se i na haljinama, suknjama i jaknama. 

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

Photo: Instagram

Komentari 0