Moda
Balerinke s mašnicom od štrasa

Balerinke, ali kakve! Zarin model s mašnicom od štrasa nas je očarao

  • Balerinke su apsolutno onaj komad obuće koji je uvijek prisutan u proljetnim kolekcijama
  • Izvrsne za poslovni dress code, no često im se prigovora manjak ženstvenosti (pih! Kao da je sveprisutne tenisice imaju!)
  • No ženstvenost, raskoš, glamur, pa i seksepil pronašli smo u ovom zarinom modelu balerinki

Neke ih žene obožavaju, jer su izvrstan su izbor za poslovne kombinacije, na suknju ili hlače kad ti se ne da ili nije primjereno cijeli biti u štiklama, a lijepe su i uz kakvu lepršavu haljinu. Drugee odmahuju glavom na ovaj komad obuće koji naš hod čini "patkastim", no balerinke nikada ne nestaju iz proljetnih kolekcija. Dapače, stižu i to gotovo redovito s nekim novim detaljem - vrha u špic, četvrtasto rezanog vrha, sa špagicama koje se vežu oko gležnjeva, bez mašnice ili s njom.

Praktične i svestrane: Balerinke se vraćaju u modu, a modeli su ljepši nego ikada!

Tako su i sada sveprisutne, a u moru različitih modela posebno su nam se svidjele ove Zarine....

Balerinke s mašnicom od štrasa | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Iz mora drugih modela izdvaja ih ponajviše ova velika mašna puna svjetlucavih kamenčića. Od elegantnog sjajnog materijala, vrlo zašiljenog vrha i s remenčićem oko pete prave su party cipelice, a dostojne i najsvečanijih prilika. Zapravo, kad malo bolje pomislimo, mašnica s kristalima i ekstremni špic podsjećaju nas na popularne sandale brenda Mach&Mach u kakvima se nedavno udala Andriana Ćaleta Car. Samo bez visokih potpetica.

Balerinke s mašnicom od štrasa | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Ove slatkice imaju i svoju cijenu. Nisu jeftine, koštaju 699,90 kuna. I definitivan su dokaz da balerinke nisu neženstvene.

Photo: Pr/ZaraHome

Komentari 0