Moda

Praktične i svestrane: Balerinke se vraćaju u modu, a modeli su ljepši nego ikada!

  • Mnogi stari trendovi trenutno ponovno postaju popularni, a neki uključuju i pomalo zaboravljenu obuću
  • Na red da vrate staru slavu sad su došle udobne balerinke! Uostalom, Francuskinje ih nikad nisu ni prestale nositi, a znamo da su one kraljice stila!
  • Ovog proljeća i ljeta dolaze u predivnim živim bojama, u klasičnom, ali i nešto drugačijem dizajnu!

Klasične balerinke prije su svi obožavali nositi, ali s vremenom su prestale biti u trendu, a njihovo mjesto zauzeli su neki drugi modeli. No, ove sezone sve više influencerica i trendseterica vraća se ovom paru obuće, a njih slijede i najnovije kolekcije omiljenih high street brendova koji su već izašli s nekoliko različitih modela balerinki.

Balerinke su klasičan par obuće koji je sinonim pariškog modnog šika, udobne su i svojim jednostavnim dizajnom prilagođavaju se svakoj garderobi. Brojni novi modeli balerinki posebni su i zbog svojeg trenutačo jako popularnog četvrtastog vrha, a ne klasičnog okruglog!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Palola (@wearepalola)

S proljećem i toplijim danima naravno raste nam želja i za unošenje sve više boja u našu proljetnu i ljetnu garderobu, a dodatak balerinki u nekoj od lijepih, veselih boja svakako će osvježiti tvoje outfite!

 | Autor: Zara/Mango Zara/Mango Balerinke

S lijeva na desno: Zara (299,90 kn); Mango (249,90 kn); Zara (399,90 kn)

Brzo ćeš shvatiti da su balerinke stvarno vrlo raznovrstan par obuće koji možeš kombinirati na midi statement suknje, svečane hlače, opuštene traperice, ali i lepršave haljine!

Uvijek se možeš odlučiti za neutralniju varijantu i odabrati nove balerinke u crnoj ili bež boji. No, u kolekcijama high street brendova pronaći ćeš i zanimljive modele s uzorcima, u jarkim bojama ili na vezanje koje će zasigurno privući tvoju pozornost!

 | Autor: Zara/Mango/H&M Zara/Mango/H&M Balerinke se vraćaju u modu S lijeva na desno: Zara (299,90 kn); Mango (169,90 kn); H&M (375 kn)

Jesi li spremna za povratak slatkih balerinki?

Možda vas zanima Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @shop.ltk

Komentari 0