Moda
Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! 1/18 Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu!

Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu!

Proljeće nam kuca na vrata pa je vrijeme da pripremimo svoje police i napravimo mjesta za novu obuću, a koji nas trendovi očekuju saznajte u nastavku

Zima nam se bliži kraju pa polako svi čekamo dan kada ćemo svoje čizme i ostale zimske cipele spremiti u kutije do iduće sezone, a kada ćemo s užitkom očistiti police i napraviti mjesta za novi par cipela ili možda dva, tri. Neopisivi je osjećaj kupnje novih cipela kao i iščekivanje prve prilike da ih pokažemo svijetu! A da biste zakoračili u punom sjaju i u skladu s najvećim trendovima, mi smo također napravili mjesta na policama i pripremili izbor nove obuće iz MASS-a. Najnoviji modeli tenisica, mokasina, sandala i jedan stari hit koji vam još nećemo otkriti, samo su neki od nadolazećih trendova. 

 | Autor: Mass Mass

Ovog proljeća i ljeta očekuje nas raznolikost i veselje jer novi trendovi donose bogatstvo boja, dezena, ukrasa i stilova. Koji god stil vam više pristaje, minimalizam i klasika ili ste jedni od onih koji vole riskirati pa se uvijek opredijele za one hrabrije i upečatljivije komade, mi vam garantiramo da ćete ostati zapaženi! „Prošećite“ s nama kroz prijedlog obuće za nadolazeću sezonu, i budite dio ove priče uz obuću iz Mass trgovina i online trgovine mass-shoes.com.

Monokromatska obuća ostaje “IN”

Ovom trendu zahvaljujemo svakog dana jer omjer jednostavnosti i elegancije nikada nije bio privlačniji. Monokromatska obuća odiše sofisticiranošću, a svima nam je upravo takva obuća najčešći odabir u trenutku kada i nismo previše inspirirani i dvoumimo se u danom trenutku što bismo mogli odjenuti. Također, kod ovakve obuće ne moramo brinuti gdje ćemo završiti nakon posla, jer je možemo nositi za sve prilike i događaje. Ove sezone monokromatsku obuću proširujemo za još par nijansi, odnosno očekuju nas zelene, prljavo ružičaste kao i sve nijanse pastelnih boja. 

 | Autor: Steve Madden, MASS Steve Madden, MASS

Proljeće i ljeto u boji elegancije

Još ćemo se malo zadržati na temi boja jer upravo su one ključne pri odabiru savršenog para cipela. Na webshopu mass-shoes.com očekuje vas mnoštvo različitih boja od kojih će definitivno prevladavati neutralni tonovi. Tako će nove kolekcije natikača, sandala, tenisica i mokasina dolaziti u eksplozijama bež, bijele, zlatne, srebrne, „rose gold“, plave, svijetlozelene i vojničke boje, zatim boje mente kao i neodoljive „baby blue“ i „baby pink“ nijanse. Osim neutralnih tonova oduševit će vas i šarene tenisice koje će vašem stajlingu dodati dašak dobre energije i pozitivnih vibracija! I jedna nova boja za koju smo sigurni da će svi poludjeti za njom je konjak bež boja kao idealno rješenje koje se lako kombinira. 

 | Autor: Les Autres, MASS Les Autres, MASS

Tanki vs. robusni potplati

Pripadate li timu ravne platforme s robusnim potplatom ili ste ipak tim elegantne, tanke potpetice? Koji god odgovor nam pružite mi nudimo rješenje jer se ove sezone u MASS trgovinama i na mass-shoes.com krije izbor za svačiji ukus. Vjerujemo da će vas izbor impresionirati, možda čak i do mjere da se ovog proljeća odlučite biti dio oba tima! Od elegantnih sandala s tankom bilo visokom ili niskom potpeticom, natikača s debelim potplatom, mokasinka s okruglom ili četvrtastom završnom obradom do „ugly“ tenisica koje postaju sve samo ne ugly i sve su češći odabir među trendsetericama. 

 | Autor: Steve Madden, MASS Steve Madden, MASS

Trend koji ne prestaje – prekrasne mokasine

Originalne, praktične, udobne i lijepe samo su neke od karakteristika vječnih mokasina. Ovaj neodoljivi trend prisutan je u Mass trgovinama i za vrijeme proljeća i ljeta. U ponudi ostaju klasični modeli s kojima ne možete pogriješiti kao i one s ravnom platformom i robusnim potplatom za zagovaratelje modernijeg ukusa. Mokasine pristaju kao salivene na brojne kombinacije različitih stilova. Ne gubite vrijeme i pronađite sebi najdraži par na webshopu mass-shoes.com. 

 | Autor: Creator, MASS Creator, MASS

Šećer za kraj, povratak klompi 

Trend kojem se najviše veselimo ovog proljeća zasigurno je povratak klompi! Ove ljepotice iz 80.-tih ponovno će krasiti naše kombinacije, a moći ćete ih dodati u svoje ormare vrlo brzo.  Klompe su zgodno rješenje uz traper outfit, odlično se slažu s maxi haljinama, a udobne su i jednostavne za nošenje. Ako se i vi veselite povratku ovog mega trenda, onda trk na mass-shoes.com gdje ćete pronaći klompe za sve ukuse, stilove i prilike. 

 | Autor: Guess, MASS Guess, MASS

Neizostavni brendovi 2022. 

Sada kada smo vas obasipali znanjem o ključnim trendovima za proljeće i ljeto 2022., vrijeme je da vam predstavimo i brendove  kojima ćemo upotpuniti naše kolekcije. U Mass stižu novi brendovi! Očekuju nas PEPE JEANS, GABOR i INBLU, a ponuda Dr. Martensa više neće biti orijentirana isključivo na vojničke gležnjače, već nam stižu i božanstvene sandale s potpisom ovog legendarnog brenda cipela.

Photo: Mass