Moda

Baguette torbice veliki su proljetni hit - pogledaj kako dobre i pristupačne možeš pronaći u našim trgovinama

  • Baguette torbice vraćaju nas u vrijeme kada smo nosile karirane uzorke i kožne kapute, a obožavale stil šarmantne Rachel iz "Prijatelja" i zavodljive kombinacije Carrie Bradshaw iz "Seks i grada"
  • Modna kućna Fendi lansirala ju je prvi put 1997. godine i od tada je postala komad za kojim žene žude
  • Ovoga proljeća zajedno s mnogim drugim trendovima, baguette torbice zavladale su minimalističkim izgledom, a većina stilova dolazi u nezaobilaznim nijansama crne, smeđe, krem ​​te pastelnih boja

Samo jedan pogled na baguette torbice njihove sitne proporcije i kratke naramenice odvest će te u vrijeme kad su svi bili ludi za trapericama niskog struka, a crop topovi bili su neizostavan dio svake garderobe. Dizajnirane da lijepo pristaju uz košulje, široke traperice, sakoe i ležerne džempere, vratile su se kako bi pokazale da su ovog proljeća i ljeta totalni must have i wear. 

Ludi smo za torbicama: A koja je bila najpopularnija one godine kad si rođena?

Možda vas zanima Je li ovo moguće? Moschino ima torbice u obliku 'francuza' i kroasana za koje treba izdvojiti 2800 kuna Rubrika Moda Moda

Fendiju možemo apsolutno zahvaliti na ovim praktičnim i nadasve elegantnim i nenametljivim torbicama.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (119,90 kuna), Reserved (179,90 kuna), Reserved (99,90 kuna)

Zašto ne bi svojom bagguete torbicom unijela boje u svoj dan i osvježila look u skladu s proljećem?

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva na desno: Stradivarius (79,90 kuna), Reserved (299,90 kuna), Stradivarius(119,90 kuna)

U ormaru Jelene Rozge: pjevačica ima sjajnu kolekciju torbica - i to dizajnerskih

Jesi li znala da žuta boja te unosi sreću i dobro raspoloženje kao nijedna druga? S njome možeš pozdraviti proljeće ili ljeto, ili zadržati sunčano raspoloženje u jesen i zimu. Zaljubili smo se u ovu nijansu torbice.

Možda vas zanima Predstavljamo 24 najslađe, najljepše, najtrendy mini torbice - od 100 kuna naviše Rubrika Moda Moda

Ako si pak više tip od klasike, s ovim nijansom smeđe svakako nećeš progriješiti sigurno je kombinirajući uz sve prigode.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon S lijeva na desno Mango (169, 90 kuna), Zara (79, 90 kuna), Reserved (179, 90 kuna)

Photo: Instagram@silvi.gjo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!