Moda

ASOS predstavio novu verziju prošlogodišnjeg hit badića!

Sjećaš ga se? Ove godine izgleda još bolje!

Prošle godine nam se činilo da su sve cure Instagrama lude za istim ASOS-ovim bikinijem. Ove godine, ASOS ima njegovu novu varijantu i nešto nam govori da bi ponovno mogao zavladati našim društvenim mrežama...

Takozvani 3D cvjetni dizajn na bikiniju očito je jako popularan jer ga je ASOS ove sezone ponovno stavio na nekoliko svojih modela. Prošlogodišnji model još je uvijek aktualan i štoviše - na sniženju je! Gornji dio košta 80 kuna, a donji 60 kuna. 

 | Autor: Asos Asos ASOS Premium 3D Flower Bikini, 140 kuna

Za novu sezonu ASOS ima čak dva 3D aduta i to jedan dvodijelni te jedan jednodijelni model. Dvodijelni badić ove godine dolazi u varijanti s gaćicama visokog izreza, odnosno visokog struka te bandeau bikini topa. Gaćice koštaju 150 kuna, a top 185 kuna. Super stvar kod ASOS-ovih badića je i činjenica da pri kupnji možeš odabrati različite veličine za gornji i donji dio ili pak kombinirati različite modele zajedno. 

Možda vas zanima OVO će biti najveći bikini trend godine! Rubrika Moda Moda

 | Autor: asos asos ASOS DESIGN 3D flower bikini, 335 kuna

Jednodijelni model nas je možda i najviše oduševio. Košta 270 kuna, ali je ludo dobar! Crveni jednodijelni badić ukrašen je 3D aplikacijama preko cijele jedne naramenice i izgleda kao savršen komad za ludi after-beach party. Mogao bi se dobro stilizirati i nositi kao bodi, a koliko tek dobro stoji na preplanuloj koži... Kad će više to ljeto?!

 | Autor: ASOS ASOS ASOS DESIGN 3D Flower Plunge Swimsuit, 270 kuna 

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • laura54

    Zaradim više od 7.000 € mjesecno koji rade skraceno radno vrijeme. Stalno sam slušao druge ljude da mi kažu koliko novaca mogu zaraditi na mreži pa sam odlucio istražiti. Pa, sve je bilo istinito i potpuno je promijenilo moj život. ... prikaži još!