Moda

Znamo gdje nabaviti bikini za kojim je poludio Instagram

Teško je previdjeti ovaj bikini s 3D cvjetnim aplikacijama jer je trenutno kralj interneta i jedan od najtraženijih komada sezone. Je li zapeo za oko i tebi?

Skrolanjem po Instagramu stvarno često otkrijemo najfora modne i beauty komade, ali i trendove koji su (ne)vrijedni naše pažnje. Jedan od istovremeno najčudnijih, ali i najposebnijih ove sezone? Bikini sa 3D cvjetnim aplikacijama! Teško mu je odoljeti...

 | Autor: ASOS ASOS ASOS Premium 3D Flower Triangle Bikini Top (35 dolara) and Bottom (25 dolara)

Ako u nešto možeš biti sigurna, onda je to svakako činjenica da će ovaj bikini SVI primijetiti. A i tebe u njemu. Na plaži ili beach partyju, svejedno je. Čak ga se može isfurati i kao top uz hlače ili suknju visokog struka. 

Pronašli smo ga na ASOS-u. Cijena mu je 35 dolara (cca 220 kuna), a možeš odabrati i između nekoliko različitih donjih dijelova koji koštaju 25 dolara. Nakon što ga je ASOS stavio u prodaju, bikini se odmah rasprodao, ali upravo smo ga ponovno pronašli na ovoj popualrnoj shopping stranici.

 | Autor: ASOS ASOS ASOS Premium 3D Flower Triangle Bikini Top (35 dolara)

Primijetivši da je njihov bikini hit nad hitovima napravili su ga u još jednoj boji. Sada ga (ako već nisi pink cura) možeš kupiti i u crvenoj varijanti, a bez obzira na to hoćeš li ga nositi na plažu ili i za izlaske - crvena će savršeno pristajati uz brončani ten!

 | Autor: ASOS ASOS ASOS Premium 3D Flower Triangle Bikini Top (35 dolara) and Bottom (25 dolara)

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Instagram @brookecarriehil

Komentari 0