Moda
Anne Hathaway

Anne Hathaway u luuudoj jakni najboljeg svjetskog brenda puffer jakni. Obožavamo!

  • Za neobaveznu šetnju gradom Anne Hathaway odabrala je toplu puffer jaknu zanimljiva dizajna
  • Nije nam trebalo puno da provjerimo i uvjeromo se da je riječ o Moncleru koji dizajnom često pomiče granice
  • Dva luda, šarena uzorka na jakni glumica je odlično kombinirala s crnim komadima među kojima se izdvajaju vojničke čizme do koljena

Glumica Anne Hathaway ulicama New Yorka je prošetala u casual, neobaveznom stylingu koji ne bi sam po sebi izazvao puno pogleda da u oči nije upadala ova luckasta jakna sastavljena od dva šarena uzorka. Crni rukavi ukrašeni su pravilnim uzorkom vatreno crvenih ruža, a na prednjici i leđima jakne - džungla. Točnije jungle uzorak u sto boja. Dakle, komad koji ne može proći nezamijećeno. 

Naravno da smo već naslutili kako nije riječ o nekom svakodnevnom modelu iz Walmarta, nego nam je sve mirisalo na... kažu najboljeg proizvođača puffer jakni na svijetu - Monclera. A ovaj kompliment "najbolji" ne odnosi se samo na kvalitetu nego, možda i još više na dizajn čime ovaj brend često pomiče granice.

Anne Hathaway | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

U slučaju ove jakne svakako. Pa nije Monclerov moto bez veze "Rođen u planinama, živi u gradu". Anne je baš složila dobar i urbani outfit s jaknom: crne uske hlače, vojničke čizme do koljena, crna torba i crna mornarska kapa. Moramo reći da uz ovu rapsodiju boja na pufferici ništa osim crne bi i bilo previše. 

Možda vas zanima Što sve radi Anne Hathaway kako bi zadržala mladalačku figuru i sjajnu formu Rubrika Life&style Life&style

Inače, slavni brend Moncler zimske odjeće, najpoznatiji je po modelima toplih i stylish puffer zimskih jakni, a prošle je godine proslavio 70. godina postojanja. Luksuzni brend koji su 1952. u Monestier-de-Clermont (ime brenda je skraćenica imena mjesta), malom planinskom selu u Francuskoj, osnovali René Ramillon i Andrè Vincent, stvoren je s fokusom na sportsku odjeću za planine, no otad je izrastao u nešto mnogo više. 

Naravno, Anneinu smo jaknu pronašli na Monclerovoj stranici i saznali da košta 3823 eura, ako koga zanima. P.S. Sviđaju li ti se čizme na manekenki?

Moncler jakna | Autor: Moncler Moncler

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0