Life&style

Što sve radi Anne Hathaway kako bi zadržala mladalačku figuru i sjajnu formu

  • Anne Hathaway u 40. godini izgleda nevjerojatno i zna što joj je potrebno kako bi bila u dobroj formi
  • Dok se priprema za filmske uloge angažira osobne trenere i gotovo u potpunosti mijenja svoju rutinu, ali se uvijek drži nekoliko jednostavnih savjeta
  • missZDRAVA donosi njezine prehrambene i fitness navike za inspiraciju

Anne Hathaway poznata je po svojim brojnim filmskim ulogama, ali i mladalačkom izgledu i formi koje duguje zdravom načinu života. Dok se priprema za filmske uloge angažira osobne trenere i gotovo u potpunosti mijenja svoju rutinu. Ipak, koliko god intenzivni treninzi bili za određene uloge, Anne se drži nekoliko jednostavnih savjeta i zdravih navika. Evo zašto 39-godišnja Anne izgleda bolje nego iakda prije. 

Izvodi različite vježbe za uloge koje je dobila

Poznata po svojoj ulozi u filmu Vrag nosi Pradu, glumica je oduvijek dokazivala da može nositi gotovo sve zahvaljujući formi koju održava zdravim načinom života. Prema Women's Health, glumica se za svaku ulogu priprema drugačije što uključuje i razne treninge. Uoči dodjela Oscara zna vježbati i do pet puta tjedno, a vježbe najčešće izvodi ujutro i svaki trening traje po jedan sat. Važno joj je da sluša dobru muziku prilikom vježbanja kako bi vježba bila što dinamičnija te zagrijavanje koje također mora biti zabavno poput plesa. 

Voli kardio, kružne treninge, vježbe za trbušnjake i ruke

Njezina osobna trenerica Ramona Braganza kaže da Anne voli kružne treninge koji uključuju kardio, vježbe za trbušnjake i otpor. Također voli i vježbe za ruke i leđa koje joj osiguravaju podršku za leđa zbog čega ima i bolje držanje. Iako se čini da Anne uvijek na crvenom tepihu izgleda kao da bez napora održava svoju figuru, iza nje stoje mukotrpni treninzi i puno truda. 

blake lively Možda vas zanima 7 prehrambenih navika pomoću kojih Blake Lively ostaje vitka i u formi Rubrika Life&style Life&style

Uživa u Bikram jogi i ima svestrani pristup fitnessu

Anne Hathaway uživa u Bikram jogi i održavanju forme što je dobra stvar jer vježbanje za filmske uloge uključuje intenzivan trening i motivaciju. Kada se pripremala za ulogu Catwoman priznala je da se osjećala slabo i da ju je sve boljelo nakon treninga snage. Osim dizanja utega, plesala je svaki dan po sat i pol, a trenirala je i borilačke vještine i jogu. Za  Harper's Bazaar je otkrila kako je uvijek mislila da je cilj biti mršava, ali shvatila je da za svoj posao mora biti i jaka. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Za posljednju ulogu pratila je sirovu vegansku prehranu

Što se tiče zdrave prehrane, knjiga Eating Animals, Jonathana Safrana Foera inspirirala je Anne da se drži vegetarijanske prehrane. Za svoju posljednju ulogu u seriji WeCrashed držale se sirove veganske prehrane. Ova vrsta prehrane sastoji se od sirove hrane ili namirnica pripremljenih na temperaturama nižim od 40 do 48 stupnjeva. Iako je od tada jela meso jer je tijekom trudnoće trebala unositi više kalorija i zbog nekih se teških uloga osjećala slabo na veganskoj prehrani, u potpunosti podržava vegansku prehranu i smatra da bi svi trebali jesti više povrća kako bi čuvali okoliš. 

Dvije vježbe dovoljne su da uvijek budeš uz formi Možda vas zanima Kako bi dugoročno ostala u formi, potrebne su ti samo ove 2 vježbe, kaže stručnjak Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Prelijepa