Moda

Aldo ima izvrsne chanelaste cipele za jesen, s udobnom blok petom, koje idu u sve kombinacije

  • Kultni Chanelov slingback model već desetljećima obožavaju modne urednice i influencerice, ali i mnoge slavne ljepotice
  • Zbog njihove popularnosti, ali i svestranosti, kako klasičnog slingback modela, tako i sličnog modela balerinki, podugačka je lista brendova koji su ovaj legendarni dizajn interpretirali na svoj način
  • Nedavno nas je oduševio model iz našeg Borova, a sada i sličan model iz nove Aldo kolekcije

Ako postoje cipele koje su izdržale svaki test vremena, onda su to svakako one iz Chanelove radionice. Kultni slingback model s prepoznatljivom crnom kapicom Gabrielle Coco Chanel prvi je put predstavila još 1957. godine opisavši ga kao posljednju točku elegancije, a iako je tijekom posljednjih šest desetljeća doživio razne iteracije te zaživio kao model od tvida, ali i od kože u raznim bojama, upravo je onaj u kombinaciji bež kože i crne kapice ostao najprepoznatljiviji. 

 | Autor: Instagram @aline.bd1 Instagram @aline.bd1 Foto: Instagram @aline.bd1

I danas ga obožavaju modne urednice i influencerice, kao i slavne ljepotice poput Alexe Chung, Vanesse Paradis, Lucy Boynton i Sofije Richie Grainge koja ga je nosila čak i na dan svog vjenčanja, pa čak i Rihanne koja je srebrni model nedavno prošetala West Hollywoodom u kombinaciji sa širokim bijelim trapericama, bijelim crop topom iz vlastite linije Savage X Fenty i crnim oversize Peter Do balonerom.

Rihanna | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Možda vas zanima Borovo ne odustaje od Chanela, nakon balerinki još jedan kultni model dobio je našu inačicu Rubrika Moda Moda

Zbog njihove popularnosti, ali i svestranosti, kako klasičnog slingback modela, tako i sličnog modela balerinki koje je 1984. predstavio Karl Lagerfeld, podugačka je lista brendova koji su ovaj legendarni dizajn interpretirali na svoj način, a nakon našeg Borova koji modele od prave kože nudi po izrazito pristupačnim cijenama, pažnju nam je ukrao i model iz nove Aldo kolekcije.

 | Autor: Aldo Aldo Foto: Aldo, cipele s blok petom (116,00 €)

Također izrađen od prave kože u nešto tamnijoj nude nijansi, model s kapicom od crne lakirane kože i s elegantnim remenčićem oko gležnja čini nam se savršen za mnogobrojne jesenske stylinge koji su pred nama. 

 | Autor: Aldo Aldo Foto: Aldo, cipele s blok petom (116,00 €)

Osim što će podići svaku kombinaciju, ovaj će model jednako sjajno izgledati i u onim ležernijim poput traperica i bijele košulje, ali i u onim nešto svečanijim uz odijela, haljine i elegantne suknje. Uz to, zahvaljujući mekanoj tabanici i blok peti od svega 6,5 cm visine, djeluju nam i kao super udoban model u kojem se bez problema može izdržati dan. Cijena im možda nije sitnica, ali je za pravu kožu  pristojnih 116 eura!

Možda vas zanima U novoj kolekciji Mango ima jaknu koja bi lako prošla kao skupi Chanelov komad Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @riazan

Komentari 0