Moda

Mango ima zlatne sandale s crnom mašnom - baš dobro izgledaju za sve jesenske kombinacije

Metalik cipele s mašnom, tako ih je predstavio Mango, no mi smo u ovom paru vidjeli mnogo, mnogo više od ovog šturog opisa. Vidjeli smo fantastičan komad za prijelazno razdoblje. Cipele s kojima ćemo elegantno uploviti u jesen. Par koji će se uvijek istaknuti. Sandale koje mogu izgledati vrlo coolerski u casual kombinaciji i/ili koje će podići svaku kombinaciju i/ili koje će se uklopiti i u najsvečaniji izgled. Mogli bi još nabrajati...

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango

Riječ je o metalik zlatnim cipelama i ne znamo što je veći trend ove godine, zlatna boja ili metalik odsjaj na svemu mogućem, od traperica do torbica i cipela. Peta je otvorena, prsti zatvoreni pa će gola stopala podnijeti i nešto niže jesenske temperature, a blok peta nije ni preniska ni previsoka, 5 centimetara. Taman da nas malo podigne, ispravi držanje, a da sandale ostanu udobne.

Vrh je zaobljen, remenčić oko gležnja dodaje seksepil, a ove ljepotice koštaju 59,99 eura. Ono što ih dodatno ističe je velika crna mašna, šira od cipelica i stvarno dominantna, a načinjena je od poliesterske tkanine (cipele su kožne, barem gornjište).

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango

Mango torbica Možda vas zanima Prava party torbica dolazi iz nove Mango kolekcije, a nosiva je jednako ljeti kao i zimi Rubrika Moda Moda

I evo kako mi zamišljamo da ćemo ih nositi: odjenemo li ih na traperice i običan bijeli t-shirt, malo ćemo ih "umanjiti", neće djelovati tako svečano, a kombinaciju ćemo podići. Odjenemo li ih s istim trapericama, ali uz jaknu u Chanel stilu, dobit ćemo vrlo posh kombinaciju, nemarno elegantnu, kakvu nose Francuskinje.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango

No ove cipele možemo zamisliti i uz traper suknju, uz kombinezon, uz slip suknju, uz minimalističku haljinu, uz all black look, uz culotte hlače, uz malu crnu haljinu... Odgovorno tvrdimo da idu uz desetke kombinacija i da će u svakoj izgledati drukčije.

Photo: Mango outlet

Komentari 0