Life&style

Rihanine fotografije kako doji dijete su hit. I dio njezine nove kampanje, provokativne kao uvijek

  • Lijepo je vidjeti kako Rihanna ponosno slavi ljepotu i stvarnost dojenja u novoj seriji Instagram fotografija
  • Slike sa sinom Rzom na prsima objavila je u sklopu kampanje za seriju novih grudnjaka za trudnice i mame koje je sama dizajnirala za svoj brend Savage x Fenty
  • Kao i uvijek provokativnom kampanjom RiRi ovaj puta poručuje da prizor dojenja ne bi nikako trebao biti tabu?

Zašto je dojenje još uvijek takav tabu? Kad god žena počne, hm, brinuti se o svom djetetu u javnosti, pričati o svojim upaljenim bradavicama ili, ne daj Bože, spominjati 'pumpicu za grudi', veliki dio društva okrenut će glavu i pomisliti kako to nije prizor koji bi drugi trebali gledati niti teme o kojima bi trebali slušati. 

Zato smo, kao i dio javnosti, oduševljeni kad vidimo da Rihanna nema zadrške te ponosno slavi i ljepotu i stvarnost dojenja u novoj seriji Instagram fotografija sa svojim sinčićem Rzom. Rihanna je već utrla put novoj vrsti trudničke mode sa svojim odvažnim izgledom ove godine, a sada pokazuje da ni postporođajna moda nije nešto čega se treba sramiti.

Fotografije objavljene na Instagramu Savage x Fenty prikazuju Rihannu kako sretno doji svog sina Rzu, koji je rođen prošle godine. Fotografije su dio kampanje za seriju novih grudnjaka za mame i trudnice, koje je dizajnirala sama Rihanna kako bi omogućili lak pristup i potpunu podršku grudima. 'Ovo nije grudnjak kakav su nosile naše mame... dizajnirala @badgalriri, odobrio baby RZA, #SavageXMaternity', stoji u naslovu. Grudnjak za novopečene mame koji je praktičan, udoban i seksi? Zvuči kao dugo očekivani dodatak svijetu ženske odjeće!

Rihanna je već govorila o svojim planovima za dojenje: „Molim se da mi moje tijelo to dopusti“, rekla je u jednom intervjuu 2022. godine, prije rođenja djeteta. Čini se kako su se njene molitve ostvarile.

Rihanna Možda vas zanima Bez majice i s velikim trudničkim trbuhom Rihanna je zvijezda nove Louis Vuitton kampanje Rubrika Moda Moda

Grudnjaci su trenutačno u prodaji kao dio linije donjeg rublja Savage x Fenty po cijeni od 52 eura i imaju traku za dojenje i vanjski sloj koji se skida kako bi dojenje bilo jednostavno.

Lijepo je vidjeti da su i brojni obožavatelji podržali njezine fotografije dok doji. 'Prekrasne mama i beba!!! Kako uzbudljivo!!! Svaka čast RiRi', komentirala je jedna obožavateljica. 'Ovaj brend nije postojao kad sam ja rađala... ali sigurno će postojati kad jednom postanem baka! Ovo je dragocjeno!!!', napisala je druga.

Kad je riječ o dojenju, društvu nije baš uvijek bilo ugodno, stoga je tako lijepo vidjeti Rihannine obožavatelje kako podržavaju ove fotografije. I nitko se ne bi trebao sramiti što to čini u javnosti. Nadajmo se samo da će Rihannina kampanja pomoći u normalizaciji onoga što je, na kraju krajeva, jedna od najnormalnijih stvari koje žena može učiniti. 

Možda vas zanima RiRi prodaje jednu od svojih vila s Beverly Hillsa. Ne možemo se odlučiti koji nam je dio ljepši Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@savagexfenty

Komentari 0