Moda
Rihanna

Bez majice i s velikim trudničkim trbuhom Rihanna je zvijezda nove Louis Vuitton kampanje

  • Otvorena kožna jakna, bez ičega ispod nje i trudnički prbuh u prvom planu... Tko bi ostao ravnodušan na to?
  • Upravo tako izgleda Rihanna u novoj kampanju Louis Vuitton brenda - a nerođena beba već je zvijezda
  • Uoči predstavljanja nove LV kolekcije dosad neotkriveno fotografiju pokazao je Pharrell Williams, novi kreativni direktor brenda

Nitko trudničku modu ne čini tako uzbudljivom poput Rihanne. Zapravo, stvar je u tome što pjevačica potpuno ignorira trudničku modu i odijeva se po svom. U odjeću koju bi i inače odjenula, a ako trbuh, goli naravno, usput negdje iskoči, koga briga. Od njezinog sada već legendarnog kombinezona na Super Bowlu do fotografija s ulica koje fotografi željno vrebaju. Rihanna apsolutno redefinira trudnički stil.

Pa je tako pjevačica koja će uskoro po drugi put roditi to ponovno učinila, ovaj put na velikom Louis Vuitton reklamnom panou gdje nosi otvorenu kožnu jaknu - i goli trbuh. Pharrell Williams, novi muški kreativni direktor za Louis Vuitton, otkrio je tako tko je zaštitno lice kratak njegove prve kampanje za tu modnu kuću svojom slikom ispred plakata. Naravno, broj pregleda je veličanstven, 15 milijuna, i nikoga nimalo ne smeta što se pjevačica pojavila u kampanji za mušku odjeću. Još jedan mali twist koji je za očekivati i od Rianne i Pharrella.

On stoji na obali Sienne, ispred Muzeja d'Orsay u Parizu ispred golemog postera s Rihannom na kojem, ne slučajno, dominira trudnički trbuh. Pjevačica nosi otvorenu kožnu jaknu s pikseliziranim Damier kariranim uzorkom, bez majice ispod jakne. Rihanna je pozirala za mušku kolekciju francuskog brenda za proljeće/ljeto 2024. s rukama natrpanim kožnim torbama u crvenoj, žutoj i zelenoj boji, s prepoznatljivim Vuitton monogramom. Nova kolekcija bit će predstavljena tek za nekoliko dana, 20. lipnja, na dan otvaranja pariškog Tjedna muške mode.

Možda vas zanima RiRi prodaje jednu od svojih vila s Beverly Hillsa. Ne možemo se odlučiti koji nam je dio ljepši Rubrika Life&style Life&style

Osim što je potpuno promijenila trudnički stil, Rihanna ovo ljeto vraća u trend i pomalo zaboravljeni modni dodatak, prstenje za nožne prste. Pa je tako na TikToku objavila video na kojem nosi prsten vrijedan milijun dolara, uz riječi "quiet luxury" odnosno diskretni luksuz. Bijele dijamantne štikle i bijeli lak za nokte totalno su u Y2K stilu. 

@rihanna

quiet luxury

♬ original sound - Rihanna
Photo: Instagram@badgalriri

Komentari 0