Moda

Ako si od onih za koje je grudnjak sprava za mučenje, slovenski brend proizvodi samo udobne modele, svih veličina

  •  Lings Lingerie je slovenski brend donjeg rublja u čijoj su ponudi grudnjaci i gaćice jednostavnog dizajna
  • A jednostavnost u ovom slučaju znači i udobnost, na koju brend apsolutno stavlja naglasak
  • Nema žičanih ojačanja, žuljanja i urezanih naramenica, bez obzira na veličinu grudi i potporu koju grudnjak mora pružiti.  Izgleda da ovaj grudnjak ne moramo skinuti čim dođemo s posla... 

Nepisano žensko pravilo glasi - prva stvar koju napravimo kada dođemo kući, velik dio nas, je - skidanje grudnjaka. Jesi li znala da se ženama tijekom godine veličina grudi promjeni nekoliko puta? Promjene su najčešće uzrokovane promjenama u ciklusu, ali i tjelesnom težinom i godinama. Imamo li prikladne grudnjake za sve te trenutke, vrlo vjerojatno nemamo, kao što već godinama kupujemo grudnjake po inerciji i mali broj žena redovito odradi mjerenja i provjeru broja prije kupovine. 

Grudnjaci nas često zatežu, koža nam se crveni od njih, ponekad nas svrbi, naramenice nam padaju ili se urežu u kožu, bole nas leđa i ramena od zatezanja, grudi ispadaju iz košarica... Žene se na dnevnoj bazi susretnu s brojnim neugodnim situacijama kada je u pitanju nošenje grudnjaka, ali su im te stvari "normalne" pa im ne doprinose previše pažnje. S ovakvim problemima se susrela i Urša Jakelj, osnivačica brenda Ling Lingerie. 

Možda vas zanima I grudnjak izložen pogledima se vratio iz 2000-tih! Evo kako ga danas nosimo Rubrika Moda Moda

Foto: Instagram @lingslingerie, grudnjaci u dostupnim bojama | Autor: Instagram @lingslingerie Instagram @lingslingerie Foto: Instagram @lingslingerie, grudnjaci u dostupnim bojama Foto: Instagram @lingslingerie, grudnjaci na modelima | Autor: Instagram @lingslingerie Instagram @lingslingerie Foto: Instagram @lingslingerie, grudnjaci na modelima Kako kaže na web stranci, brend je pokrenula jer nikako nije mogla pronaći - udoban grudnjak. Svi su je žuljali i ometali u tijeku dana, a baš poput nas jedva ga je čekala skinuti. Također, Urša je nailazila i na problem s grudnjacima prilikom treninga, a iako postoje sportski topovi, oni joj nisu odgovarali u ljetnim mjesecima.

Foto: Instagram @lingslingerie, crni grudnjak | Autor: Instagram @lingslingerie Instagram @lingslingerie Foto: Instagram @lingslingerie, crni grudnjak Foto: Instagram @lingslingerie, bež grudnjak | Autor: Instagram @lingslingerie Instagram @lingslingerie Foto: Instagram @lingslingerie, bež grudnjak Obzirom da je tijekom godina imala sve više problema s odjevnim komadom koji ponajviše i koristi u životu, odlučila je pokrenuti brend koji će u svojoj ponudi imati grudnjake koji pružaju udobnost i ugodu svim ženama, bez obzira na veličinu grudi koju imaju. Lings Lingerie grudnjaci u sebi nemaju žicu niti tanke naramenice, lagani su i ugodni za nošenje, a stvaraju i lijep dekolte.

Foto: Instagram @lingslingerie, crni grudnjak | Autor: Instagram @lingslingerie Instagram @lingslingerie Foto: Instagram @lingslingerie, crni grudnjak Foto: Instagram @lingslingerie, crni grudnjak | Autor: Instagram @lingslingerie Instagram @lingslingerie Foto: Instagram @lingslingerie, crni grudnjak

Možda vas zanima Odustajemo od nošenja grudnjaka! Ova traka je udobna, a k tome podiže i oblikuje grudi na najbolji način Rubrika Moda Moda

Grudnjaci dolaze u veličinama od S do 4XL (od 80 do 120 cm promjera grudi) veličine, a dostupan je i nekoliko boja: bijeloj, crnoj, bež, svijetlo ružičastoj, plavoj i zelenoj. Cijena jednog grudnjaka je 29,99 eura i može se naručiti na web stranici brenda, a dostavljaju u Hrvatsku. Poželjno je mijenjati grudnjake svakih 6 do 8 mjeseci, a mogu prati u i perilici za odjeću.

Lings Lingerie u ponudi, uz grudnjake ima i donje gaćice. One dolaze u crnoj i bež boji, i u tri modela - tangice, brazilke i bokserice. Gaćice su bez vidljivih šavova i izrađene su tehnologijom laserskog rezanja, koja sprječava gužvanje ispod odjeće. Cijena gaćica je 19,98 eura i dolaze u pakiranju od dva komada.

Foto: Instagram @lingslingerie, gaćice na modelu | Autor: Instagram @lingslingerie Instagram @lingslingerie Foto: Instagram @lingslingerie, gaćice na modelu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Jerina (@larinsvet)

 

Možda vas zanima Trik za bujniji dekolte koji provjereno pali, a ne zahtijeva nošenje grudnjaka Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @lingslingerie

Komentari 0