Moda

Trik za bujniji dekolte koji provjereno pali, a ne zahtijeva nošenje grudnjaka

  • Nakon što su njihove čari otkrile holivudske ljepotice, ljepljive trake za grudi zavoljele su žene diljem svijeta koje se ne bave javnim poslom, ali žele izgledati jednako spektakularno za posebne prilike poput vjenčanja, spoja ili godišnjice
  • Na našem tržištu dostupne su Hawe trake za grudi koje su odnedavno dostupne i u dm-u, a koje pružaju sigurnost i potporu grudima na način na koji ne može ni jedan grudnjak
  • Ove pamučne trake uistinu pružaju puno više od grudnjaka - podižu i oblikuju grudi, pružaju sigurnost i udobnost i izrazito su nježne prema koži

Šetnja crvenim tepihom izuzetno je važna za holivudske ljepotice pa slavne dame nerijetko čine sve što je u njihovoj moći ne bi li izgledale savršeno od glave do pete. Pažnja se pridaje i najsitnijem detalju, a posebno ukoliko stajling uključuje dekolte. Svakoj je ženi važno da grudi lijepo stoje, da ne ''kipe'' na sve strane, ali da su dovoljno učvršćene te da ih pritom ništa ne steže. Dobar grudnjak možda bi i pomogao u nekim situacijama, no većina haljina je obično preotvorena pa grudnjak ne dolazi u obzir (osim ako ne žele da cijeli svijet vidi da nose grudnjak). Još je rizičnije uopće ne nositi grudnjak, jer time riskiraju da će paparazzi uslikati nešto što ne bi trebali, a i grudi nisu podignute koliko bi željele.

No, slavne ljepotice dosjetile su se odlične i vrlo pristupačne alternative koja podiže i osigurava grudi i pruža gotovo neprimijetan osjećaj na koži - trake za grudi. Ne znamo jesu li na ideju došli njihovi stilisti ili one same, no ovaj se genijalni trik za bujniji dekolte proširio Hollywoodom poput pandemije. Tajna je u tome da se traka oblijepi oko prsnog koša horizontalno ovisno o kroju haljine ili vertikalno, tako da djeluje kao da baš ništa ne nose ispod haljine i da su im savršeno podignute grudi stvar dobre genetike. Ako pitaš nas, upalilo je!

U samim počecima mnoge zvijezdu su koristile nepraktične i bolne trake poput izolir trake (pogotovo kad dođe vrijeme za skidanje iste), no onda se na tržištu pojavilo puno udobnije rješenje. Brend Hawe osmislio je trake za grudi izrađene od pamuka koji je nježan prema koži, spandeksa koji im daje rastezljivost te akrilnog ljepila koje je zaslužno za nevjerojatnu moć prijanjanja. Hawe trake su vodootporne i samim time otporne na znoj, a pritom dovoljno čvrste i nježne.

Specifičnost ovih traka za grudi je to što su odlične i za velike grudi koje zahtjevaju puno jaču podršku od malih grudi. Trake su dostupne u tri veličine, odnosno debljine, a najdeblja širine 10 cm je prikladna za veće grudi do čak G košarice. Ukoliko nisi sigurna koju veličinu odabrati, savjet uvijek možeš potražiti na @hawe.musthave profilu na Instagramu. Ondje je detaljno pojašnjeno i kako se traka skida, a preporuka je skidati je tako što se jednostavno utrlja u kožu bilo koje ulje. Ulje će otopiti ljepilo i pružiti bezbolno i lagano uklanjanje trake.

Hawe trake stekle su naklonost mnogih ''običnih'' žena, ne samo zato što podižu grudi, već ih i oblikuju. Ukoliko primjerice imaš grudi koje su se s godinama opustile ili su razmaknutije, a želiš savršeni dekolte, ove trake riješit će stvar za par minuta. Potrebno je samo odrezati traku na dužinu koju želiš i potom je zalijepiti ovisno o stajlingu koji si isplanirala. Traku možeš nositi na 6 načina i savršeno je rješenje za bilo koju odjevnu kombinaciju. U nastavku ti otkrivamo kako nositi Hawe traku.

1. način - srcoliki dekolte

Prvi način lijepljenja trake, prikazan na poleđini kutijice u kojoj stiže Hawe traka, prikladan je za umjerenije dekoltee, kao što je primjerice srcoliki izrez. Traku jednostavno zalijepi jednu preko druge po dijagonali, tako da se međusobno križaju. 

 | Autor: Instagram @hawe.musthave Instagram @hawe.musthave

2. način - suptilno podizanje grudi

Ukoliko želiš podignuti grudi uz minimalno korištenje trake za grudi jer tvoj stajling pokriva vrlo malo kože, najlakši način da to učiniš je tako što ćeš trake zalijepiti preko samih grudi.

 | Autor: Instagram @hawe.musthave Instagram @hawe.musthave

3. način - ravno rezani dekolte

Treći način je vrlo klasičan, a podrazumijeva ravno, horizontalno lijepljenje trake oko prsnog koša. Odličan je izbor ukoliko nosiš običnu majicu ili top i potrebno ti je tek podignuti grudi ili u situacijama kada nosiš haljinu/top s ravnim dekolteom.

 | Autor: Instagram @hawe.musthave Instagram @hawe.musthave

4. način - gola leđa

Ako želiš dobro osigurati prednji dio, tako da budeš bezbrižna cijelu noć, a da pritom tvoja leđa izgledaju zavodljivo, ovo je najbolji način za to.

 | Autor: Instagram @hawe.musthave Instagram @hawe.musthave

5. način - duboki dekolte

Za odjevne komade s dubokim dekolteom preporučuje se ovaj način lijepljenja trake. Bez brige, sve će biti na svome mjestu i ne moraš brinuti hoće li što ''ispasti''. Moći ćeš bezbrižno uživati u plesu cijelu noć.

 | Autor: Instagram @hawe.musthave Instagram @hawe.musthave

6. način - duboki dekolte i vezanje oko vrata

Ukoliko tvoja haljina ima duboki dekolte, ali se pritom i veže u struku, zbog čega ti ramena moraju ostati gola, isprobaj ovaj način lijepljenja trake.

 | Autor: Instagram @hawe.musthave Instagram @hawe.musthave

Brend Hawe u ponudi ima i samoljepljive zaštite za bradavice i navlake za grudi, a odnedavno je brend predstavio i push up umetke za dodatni efekt bujnog dekoltea. Push up umetci idealni su za korištenje ispod Hawe traka, za dodatni push up ili oblikovanje, a praktični su i jer se mogu prati u perilici.

Hawe trake i ostale Hawe proizvode potraži na webshopu Musthawe.com ili posjeti obližnju dm trgovinu.

Photo: Unsplash, Jon Ly

Komentari 0