Moda
matching set

Ako ne želiš slaviti u haljini, ovi kompleti s hlačama ili suknjama izvrsna su alternativa

  • Matching setovi jednako su elegantan i svečan izbor za brojne blagdanske party prigode, jednako kao i haljina
  • Iako su svečane haljine klasičan izbor s kojim ne možemo pogriješiti, matching setovi ukrašeni perjem i šljokicama ili od satenskog materijala, ostavit će jednako upečatljiv dojam
  • Ono što im je dodatna prednost je što ih uvijek možemo razdvojiti i kombinirati s drugom odjećom

Svečaniji model haljine odličan je izbor za sve posebnije prigode te se može prilagoditi svakom dress codeu, a nakon što odjenemo haljinu, outfit je gotovo završen te nam preostaje samo izabrati cipele i torbicu. Ipak, kombiniranje više odjevnih komada ponekad može donijeti doista upečatljivu modnu kombinaciju koja naglašava našu osobnost. 

matching set | Autor: Instagram @sarahhashcroft Instagram @sarahhashcroft

Za party prigode, odvojeni, ali svejedno matching komadi mogu biti jednako dramatični i stylish kao i haljina, posebno u sezonu šljokica, ukrasnog perja, satena i baršuna u kojoj se nalazimo. 

matching set | Autor: Instagram @saralouisethomas Instagram @saralouisethomas

Matching setovi posljednjih su godina posebno popularan i rado viđeni u kolekcijama modnih brendova, a osim loungewear matching setova, koji su savršeni za opuštanje, brojni brendovi u ponudi imaju i setove za posebne, party prilike. 

matching set | Autor: Instagram @tashoakley Instagram @tashoakley

Možda vas zanima Šljokice, kraljevsko plava, pletivo... Ovo su modni favoriti za zimu koje ćemo obožavati Rubrika Moda Moda

Slično kao i s haljinom, nakon izbora matching seta, modna kombinacija već je napola gotova te je potrebno dodati samo cipele, torbicu i nakit ili druge ukrasne modne dodatke. 

matching set | Autor: Instagram @emmaleger Instagram @emmaleger

Koordinirani setovi ne moraju nužno biti od potpuno istog materijala i s istim uzorkom, već se mogu odlično slagati i samo sa zajedničkom bojom ili dizajniranom siluetom.

Velika prednost setova je i u tome što se uvijek mogu i razdvojiti te kombinirati i s drugim odjevnim predmetima. 
Zara, 16 Arlington i Toteme samo su neki od brendova u čijim smo trenutnim kolekcijama pronašle predivne matching setove u kojima možemo zablistati na svakom partyju.

matching set | Autor: Zara/Kitri Studio Zara/Kitri Studio Zara, košulja sa šljokicama, (229,90 kn); Zara, tajice slim fit sa šljokicama, (279,90 kn); Kitri,Tessa, satenski blejzer, (1.693,05 kn); Kitri, Apollo satenske hlače s perjem, (1.326,96 kn) matching set | Autor: Moda Operandi/net-a-porter Moda Operandi/net-a-porter Lapointe, crop top sa šljokicama, (7.076,62 kn); Lapointe, midi suknja sa šljokicama, (7.076,62 kn); 16 Arlington, Tania top od tila sa šljokicama, (4.192,13 kn); 16 Arlington, Haile mini kožna suknja, (4.345,38 kn) matching set | Autor: Ssense/matchesfashion/net-a-porter Ssense/matchesfashion/net-a-porter Staud, top bez rukava, (1.255,33 kn); Staud, Oak hlače širokih nogavica, (2.296,15 kn); Toteme, satenski blejzer na dvostruko kopčanje, (5.795,70 kn); Toteme, satenske hlače ravnih nogavica, (3.336,92 kn)

Možda vas zanima Ovaj zaboravljeni trend vraća se u modu na velika vrata Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @sarahhashcroft

Komentari 0