Moda

Šljokice, kraljevsko plava, pletivo... Ovo su modni favoriti za zimu koje ćemo obožavati

  • Zakoračili smo u novu godinu, no to ne znači da nemamo razloga za slavlje i posebne prigode za koje se vrijedi dotjerati
  • Rijetki su oni koji ne razmišljaju o tome što će odjenuti za posebne prigode poput vjenčanja ili večernji izlazak, a nova elegantna kolekcija brenda Comma stigla je na police u pravom trenutku
  • Zavirili smo u novu kolekciju i izdvojili 4 varijante stajlinga za posebne prigode s kojima nećeš pogriješiti

Malo modne inspiracije nikad nije na odmet. Slažeš se? Ako muku mučiš što odjenuti za posebne prigode, bez brige, mi ćemo dati sve od sebe da ti olakšamo višesatnu potragu za outfitom.

U Comma trgovine nedavno je stigla nova kolekcija koja vrvi svečanim komadima odjeće, idealnim za stvaranje najljepših uspomena. Izdvojili smo 4 stajlinga za posebne prigode, bilo da se radi o obiteljskom ručku, rođendanu, glamuroznoj večeri ili zabavi koja traje do dugo u noć.

Šljokice posvuda!

Svjetlucavi materijali i ključni elementi poput draperija i šljokica naglašavaju svečani izgled, a ove sezone su ponovno 'IN'. Kada ćeš nositi šljokice i sve što sija, ako ne sada? Naravno, tvoj ormar ne smije prijeći granicu i u jednom trenutku postati sinonim za kič. Zato vodi računa o tome da šljokice umiriš jednobojnim modnim dodacima poput crnih cipela i jednostavne torbice, a cjelokupni look dovoljno je začiniti s par kapi parfema i crvenim ružem. 

 | Autor: Dugu haljinu, torbicu i kratku haljinu potraži u Comma trgovinama

Zaviri u novu Comma kolekciju u kojoj ćeš pronaći zanimljive šljokičaste haljine i topiće te hrabro izađi iz svoje zone komfora. Obećajemo ti da će svi pogledi biti uprti u tebe!

Kraljevsko plava - kraljica svih partyja

U moru prekrasnih trendova i boja koje ćemo nositi u danima pred nama je plava, i to prekrasna kraljevska plava - klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Ovu intenzivnu nijansu s razlogom vole brojne žene iz svijeta politike i dame s kraljevskih dvora. Upečatljiva je, djeluje profinjeno, ozbiljno, moćno i sofisticirano, a u isto vrijeme vrlo ženstveno i elegantno. S ovom bojom jednostavno ne možeš pogriješiti. 

 | Autor: Sunčane naočale, haljinu, sako, hlače i kombinezon potraži u Comma trgovinama 

Izdvojili smo nekoliko opcija u plavoj boji idealnih za poslovne prilike - haljinu, kombinezon i odijelo. Plava boja odličan je odabir i kao svakodnevna kombinacija, posebno u trenucima kada se želiš osjećati ženstveno i elegantno. Odlično se slaže s neutralnim nijansama, a u kombinaciji s haljinama, bluzama, kaputima i hlačama izgleda zaista neodoljivo.

Zima ne može proći bez pletiva

Osim u šljokicama i plavim odjevnim komadima, ovu zimu ćemo provesti i u neizostavnom pletivu koje se smatra glavnim saveznikom zime. Više je stvari zbog kojih obožavamo pletivo - udobno je i toplo, voluminozno i ​​kao takvo idealno za slaganje višeslojnih kombinacija pa ne moraš brinuti o tome hoće li ti biti hladno.

 | Autor: Pulovere, kapu, sunčane naočale i gležnjače potraži u Comma trgovinama

Nova Comma kolekcija obiluje pletivom u raznim oblicima, bojama i uzorcima. Mi smo izdvojili tri upečatljive pletene veste koje odlično pristaju uz traperice ili jednobojne hlače culotte kroja. Posebnu pažnju obrati na komade od kašmira, koji su možda nešto skuplji, ali svakako isplativi, obzirom da su izrazito udobni i kvalitetni te se lako kombiniraju.

Crna kao bezvremenski klasik

Znaš kako kažu - crna je uvijek pametan izbor. I imaju potpuno pravo! Svima onima koji teško izlaze iz svoje zone komfora i preferiraju neutralne boje i basic komade, predlažemo da ostanu dosljedni sebi i počaste se s nekoliko bezvremenskih komada koje će moći nositi godinama. 

 | Autor: Sako, gležnjače, hlače, kardigan i haljinu potraži u Comma trgovinama

To može biti mala crna haljina, crne hlače ili crni sako koje modni znalci smatraju pametnom investicijom, upravo zbog toga što se mogu kombinirati na sto i jedan način, a da pritom tvoj stajling svaki put izgleda kao nov. Super ulov je i crni pleteni kardigan kojeg možeš nositi preko obične bijele košulje ili tanke dolčevita.

Cijelu Comma kolekciju pogledajte ovdje.

Photo: Pexels / Mitch Lally

Komentari 0