Moda
haljine s perjem

Perje je zavladalo modom, a sad su stigle vrlo chic haljine s perjem. Predstavljamo 9 najljepših!

  • Perje je omiljeni dodatak odjevnih predmeta ove sezone, a obožavamo ga nositi i na haljinama
  • Cijela prekrivena perjem ili samo s detaljima na rubovima ili rukavima, haljina s perjem će privući pozornost
  • Danas donosimo devet modela haljina s perjem koje nam se čine idealnima za nadolazeće blagdanske partyje!

Perje je lepršavi i elegantni dodatak mnogih odjevnih predmeta ove sezone, a osim na sakoima, košuljama, hlačama i suknjama, viđamo ga naravno i na haljinama. 

haljine s perjem | Autor: Instagram @katyironman Instagram @katyironman

Čini ih posebnijima i svečanijima te idealnim outfitom za svečane blagdanske partyje! Neobičan dodatak perja u kontrastnoj ili istoj boji kao haljina, podići će svaki model na novu razinu te ju staviti u središte outfita. Perje dodano na bilo koji dio siluete, na rukave ili rubove, neovisno o njenoj duljini dat će joj poseban razigran, ali istodobno elegantan efekt. 

haljine s perjem | Autor: Instagram @amytowne Instagram @amytowne

Možda vas zanima Mangove cipelice s kristalima koje idu i na traperice i na haljine su rasprodane, no sad su se vratile na zalihe Rubrika Moda Moda

haljine s perjem | Autor: Instagram @inthemanorofbeauty Instagram @inthemanorofbeauty

Budući da će ovako efektna i posebna haljina svakako privući pozornost, možemo ju kombinirati s jednostavnijim modnim dodacima, minimalističkim sandalama ili salonkama, uz oversize sako ili kaput klasičnog kroja u neutralnim nijansama. Naravno, uvijek možemo cijeli outfit pretvoriti u pravu party kombinaciju pa uz perje kombinirati razne uzorke, metalik modne dodatke i jarke boje.

haljine s perjem | Autor: Instagram @dreamandwear Instagram @dreamandwear

Donosimo izbor devet haljina s perjem koje će biti odličan izbor za sve svečane prilike, posebno one blagdanske!

haljine s perjem | Autor: Zara/MyTheresa/Karen Millen Zara/MyTheresa/Karen Millen Zara, svjetlucava haljina s perjem, (299,90 kn); Self-Portrait, mini haljina s rubom od perja, (4.266,26 kn); Karen Millen, baršunasta mini haljina s rubovima od perja, (1.189,12 kn) haljine s perjem | Autor: Zara/MyTheresa/Karen Millen Zara/MyTheresa/Karen Millen Staud, Nellie midi haljina s perjem, (3.473,30 kn); Zara, satinirana haljina s perjem, (999,90 kn); Karen Millen, satenska haljina s rubom od perja, (2.103,56 kn) haljine s perjem | Autor: Karen Millen/Zara Karen Millen/Zara Karen Millen, pletena mini haljina s perjem, (2.525,68 kn); Zara, satinirana haljina s perjem, (349,90 kn); Karen Millen, satenska mini haljina s rubom od perja, (1.962,85 kn)

Možda vas zanima C&A baršunasta haljina stvorena za večernje izlaske pristajat će svakoj figuri, a cijena joj je prihvatljiva Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @georgiadianedawson

Komentari 0