Moda

A idealne hlače za tvoj oblik tijela su...

"Koji je moj oblik tijela" je vječno pitanje na koje, vjerovali ili ne, i nije tako lako pronaći odgovor. Čak i kad pronađeš hlače koje bi ti po svim "pravilima" trebale stajati kao salivene - ne stoje! Zašto?

Priznajemo da prepoznavanje i određivanje vlastitog oblika tijela zna biti teško. Nema univerzalnog indeksa mjera kako to saznati, a čak i kada nađeš neki sistem koji se čini relativno točan, pri prvom biranju hlača po tim "pravilima", slijedi jedno veliko razočaranje. S druge strane - što kada se pronađeš u više od jednog oblika tijela? Koliko konfuzije...

Prijeći ćemo na stvar: sigurno si već svjesna što tvojoj figuri najviše odgovara, ali također znamo i da postoji bezbroj opcija i modela hlača koje trenutno proživljavaju veliku slavu - i želimo ti pomoći da pronađeš nekoliko modela koji će izgledati odlično na TVOJEM obliku tijela!

Visoka i vitka

Mislim, budimo realni, tebi sve dobro stoji! Ali ako možda imaš pomalo "mušku" figuru (šira ramena, slabije izraženi struk), odaberi visokostrukirani model hlača koji će lijepo definirati središnji dio tijela. Privući će pozornost i definirati područje između ramena i bokova - i to bez puno truda. 

 | Autor: miss7 miss7 ASOS (210 kuna), H&M (210 kuna), Zara (120 kuna)

Možda vas zanima OVO su traperice u kojima će tvoja guza izgledati najbolje Rubrika Moda Moda

Kruške i jabuke

Za žene koje imaju zaobljeniji srednji dio tijelo, hlače širokih nogavica fantastičan su način kako izdužiti svoju siluetu.

 | Autor: miss7 miss7 ASOS (295 kuna), H&M (375 kuna), Zara (149 kuna)

Pješčani sat

Par "cropped" hlača idealan su izbor za svaki pješčani sat jer taman naglašavaju figuru gdje treba. Lagano šire nogavice također mogu pomoći u naglašavanju oblina na pravim mjestima. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara (149 kuna), H&M (210 kuna), J Brand (1.130 kuna)

Plus-size

Za sve "plus-size" djevojke koje traže savršen par hlača predlažemo da u obzir uzmu model nešto višeg struka koje su malo suženije u gležnjevima. Široke nogavice mogle bi te još više vizualno proširiti, a preuske hlače pak stvoriti neuravnotežene proporcije. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara (199 kuna), H&M (300 kuna)

Možda vas zanima Probala sam istu veličinu traperica u 5 popularnih trgovina - i sve su različite?! Rubrika Moda Moda

Petite

Sitna figura? Ako želiš vizualno dobiti nekoliko centimetara u visinu predlažemo da odabereš hlače ravnog kroja tj. ravnih nogavica. Postići ćeš željeni rezultat i to bez stvaranja previše volumena u donjoj polovici tijela. Model s naborima s prednje strane također jako pomaže u izduživanju siluete!

 | Autor: miss7 miss7 ASOS (270 kuna), H&M (225 kuna), Zara (149 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0