Moda
Mango košulja

9 košulja koje se itekako isplati uloviti na novom Mangovom sniženju

  • Košulja je odličan bazni odjevni komad oko kojeg lako možemo izgraditi outfit
  • Omiljeni high street brend Mango uvijek ima raznolik izbor predivnih košulja, a mi smo izdvojili najljepše modele na trenutnom međusezonskom sniženju
  • Savršene za jesen, ove će se košulje zasigurno uklopiti u pregršt casual i poslovnih outfita! 

Mango je započeo s mid-season saleom, a mi smo na ovom posebnom sniženju iz Mangove kolekcije izdvojili predivne košulje odlične za jesensko razdoblje i službeno započeto prije nekoliko dana. 

Mango je high street brend koji se ističe svojim elegantnim i nosivim modelima, savršenim za dnevne ili večernje kombinacije, kao i za razne prigode od poslovnih do svakodnevnih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

Uz to, sve je više komada iz Mango kolekcija označeno kao dio Committed Collection, proizvodnog procesa unutar brenda u kojem se proizvodi izrađuju od održivih i recikliranih materijala, smanjujući štetan utjecaj na okoliš. "Cilj Manga je podržati implementaciju praksi posvećenih okolišu te povećati broj održivih predmeta u svojim kolekcijama".

ravne cipele Možda vas zanima Pronašli smo savršene ravne cipele za svaki dan, a cijene im počinju već od 30 kuna! Rubrika Moda Moda

Tako je većina košulja koje smo izdvojili izrađeno od održivih materijala ili procesa. Pamuk, viskoza i liocel samo su neki od njih.

mango košulje | Autor: Mango outlet Mango outlet sve Mango, lepršava košulja sa satenskim finišem, (169,90 kn); prozirna košulja s točkama, (169,90 kn); košulja s točkama sa satenskim finišem (199,90 kn)

Svim košuljama zajednička je lepršavost modela i tkanine, koja omogućuje lakše kombiniranje i uklapanje u više outfita. Za casual modnu kombinaciju nestrukirane forme košulje odlično će se složiti s trapericama, dok će se jednako lako uklopiti i u poslovnu kombinaciju, ispod primjerice sakoa ili uz odijelo.

mango košulje | Autor: Mango outlet Mango outlet sve Mango, oversize pamučna košulja, (169,90 kn); košulja s volanima (169,90 kn); košulja na preklop s prugama (169,90 kn)

Košulje su odavno izašle iz strogih okvira poslovnih outfita pa ih tako danas osim uz traperice, neke od modela možemo nositi i na sportske tajice, uz slatki crop top!

Zelene, bijele, ljubičaste, plave i smeđe nijanse krase modele ovih predivnih košulja iz Manga koje se isplati uloviti na sniženju i spremno dočekati sve jesenske prigode!

pilostka jakna Možda vas zanima Pilotska jakna – kultna kožna jakna savršena za jesen i zimu. Evo kakva je ponuda ove godine Rubrika Moda Moda

Mango | Autor: Mango outlet Mango outlet Sve Mango: košulja s vezicom (149,90 kn); pamučna košulja s printom (169,90 kn); košulja s animal printom (129,90 kn)

 

Photo: Instagram @mango

Komentari 0