Moda

6 modnih pravila zbog kojih se žene s izraženim oblinama ne bi trebale uopće brinuti

  • Za mnoge žene s oblinama neizrečena modna pravila i dalje vrijede 
  • Na primjer, za nošenje crne i široke odjeće... 
  • Usuđuješ li se probati nešto novo? Naime, ne slažemo se s nekim pravilima i napokon uklanjamo zastarjela modna pravila

Ako smo posljednjih godina nešto naučili, to je da se žene s oblinama mogu nositi sa svojim tijelima jednako ponosno i samopouzdano kao i žene s (navodno) dimenzijama iz snova. Savršeno odavno više ne postoji i dopušteno je ono što se „osjeća dobro“ - to je osobito istinito kada je u pitanju moda. Prošla su vremena kad su se punašne žene usuđivale izlaziti eventualno u crnim haljinama nalik vrećama. Krajnje je vrijeme da prekršimo ovih šest modnih pravila!

1. Nositi crno

Crna je sjajna - nema sumnje u to! Ali, budimo iskreni: tko želi ljeti cijelo vrijeme biti vani u potpuno crno-bijelom izgledu, a može nositi i žarku žutu ili crvenu? Istina je da te tamne boje čine vitkijom i vješto prikrivaju jednu ili drugu oblinu. Ako kroj tvoj omiljene haljine laska tvojim oblinama i jednostavno ti stoji sjajno, svijetle boje su pravi izbor.

2. Crop tops su samo za supermršave žene 

Totalna glupost! S trenutačnim sveprisutnim trendom pokazivanja trbuha, sve se svodi na kombinaciju. Jesi li ikada pomislila nositi crop top s visoko krojenom suknjom u obliku olovke? Ili se odlučiš za kombinaciju hlača visokog struka i dugog prsluka? Važno je samo da ti je pojas suknje ili hlača odrezan dovoljno visoko (po mogućnosti s visokim strukom). Na taj način rastežeš siluetu i još uvijek možeš sakriti trbuščić.

Top 10: Deset komada odjeće koju muškarci najviše vole vidjeti na ženama

3. Što šire, to bolje

Zanimljivo je da je baš obrnuto. Široki odjevni predmeti uništavaju svaku siluetu i nisu osobito korisni za žene s oblinama. Imaš mali struk? Stavi ga u prvi plan s lijepim remenom ili haljinom A kroja. Ponosna si na svoje noge? Onda suknja s krojem u obliku olovke ili uske hlače mogu izgledati vrlo seksi.

Možda vas zanima Ovaj proljetni trend posebno će lijepo pristajati ženama s bujnim oblinama Rubrika Moda Moda

4. Uzorak nije dobrodošao

I ovdje vrijedi: ako je kroj ispravan, ne moraš se odreći uzorka. Ljetno cvijeće ili cool kockice - dopušteno je što god želiš! A ako želiš biti sigurna: jednostavno kombiniraj komad uzorka s običnom bojom - to će tvom izgledu unijeti potrebnu smirenost i također postaviti lijep fokus.

5. Bez kratkih hlača od veličine 38

Čak i s odjećom većom od 38, kratke hlače mogu izgledati cool i ležerno. Noge su ti malo čvršće? Onda uzmi duži model i kombiniraj ga s dugim prslukom ili kardiganom. Visoke sandale ili cipele s klinastim potpeticama također se optički protežu i dočaravaju beskrajno dugačke noge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabi (@gabifresh)

6. Bikini ni u kom slučaju! 

Kad se osjećaš ugodno u svom tijelu, pokaži to! Zašto bi trebala odabrati jednodijelni kupaći kostim i dugačke kratke hlače ako si ponosna na svoje obline? Svatko tko se osjeća seksi i u miru je sa sobom i svojim tijelom, također izgleda sjajno u bikiniju. I budimo iskreni: ženstvene obline izgledaju puno bolje od tankih suhonjaka, zar ne?

Muškarci koji imaju puniju partnericu su sretniji, tvrdi istraživanje. Evo i argumenata

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabi (@gabifresh)

Photo: Shutterstock

Komentari 0