Moda

Ako imaš bujne obline pazi da ne ponavljaš ovu stilsku pogrešku

  • Voljeti sebe i svoj izgled - to je tajna dobrog stila, kaže Miyabi Kawai, modna stručnjakinja 
  • Također otkriva u koju modnu zamku bujnije žene ne bi trebale upasti
  • Pogledaj o čemu je riječ – iznenadit ćeš se

Nosi tamne boje, oslanjaj se na uspravne pruge i molim te, nemoj birati ništa što prianja uz tijelo - postoji bezbroj navodnih modnih "pravila“ koje punije žene moraju uvijek iznova slušati i koja na kraju dovode do toga da nesigurno stoje ispred ormara i/ili ogledala kod kuće, umjesto da se oslanjaju na vlastiti instinkt za modu.

Modna stručnjakinja misli da je to jako loše i potpuno pogrešno. Točno zna kako savršeno uprizoriti naše obline i to dokazuje u svojim kolekcijama za modnu kuću Sheego. Dizajnerica si je dala zadatak potaknuti žene da odražavaju vlastitu osobnost u svojoj odjeći. Jer jedno je sigurno: obline nisu prepreka trendovskom izgledu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miyabi Kawai (@miyabi.kawai)

Najčešća pogreška je fokusirati se isključivo na prikrivanje. Ako je fokus na tome da izgledaš pošto-poto vitko ili sakrivaš nešto na tijelu, to se mora odraziti na odjeći koja tada rijetko može biti moderna, u trendu ili izraz tvoje osobnosti. Drugi će ljudi vidjeti tvoju nesigurnost ako nosiš, na primjer, sve u crnoj boji.

Možda vas zanima Imaju godina (50+!), ali imaju i stila! Ovih 11 dama vrijedi pratiti na Instagramu Rubrika Moda Moda

Stoga, umjesto da uvijek uzmeš najširu i najtamniju odjeću, važno je razmisliti kakva ti se odjeća doista sviđa, u čemu bi se možda voljela vidjeti. U žarko crvenoj odjeći? U pripijenoj haljini sa naglašenim strukom? Ili u cool odijelu šarenog, hrabrog uzorka? Trebali bismo vjerovati vlastitom ukusu, smatra dizajnerica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sheego (@sheego_fashion)

Možda vas zanima Ovo su najbolji modeli traperica za žene sa širokim bokovima. A donosimo i primjerke iz aktualne ponude Rubrika Moda Moda

Bolje je odjenuti ono što doista želiš i eventualno tada nešto i prikriti (ako baš želiš). To funkcionira ako znaš odgovarajuće krojeve za vlastiti tip tijela, te materijale koji ti laskaju, na primjer oni mat nasuprot sjajnima.
Povjerenje u sebe temelj je dobrog izgleda i neophodno je ako još uvijek tražiš svoj vlastiti stil. Haljina ili hlače, obične ili s uzorkom - ako još uvijek nisi sigurna, obavezno napravi sljedeće: probaj, probaj, probaj! Ako ti se nešto sviđa, nosi to. Budi hrabra, ništa ti se ne može dogoditi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sheego (@sheego_fashion)

Pogledaj video: Znaš li da si posebna? 

Photo: Shutterstock

Komentari 0