Love&Sex

Top 10: Deset komada odjeće koju muškarci najviše vole vidjeti na ženama

  • Kakva odjeća pali muškarce? Čipkasto rublje? Vrtoglavo visoke štikle?
  • Neke su stvari možda očekivane, ali neke koje im se NE sviđaju ili sviđaju nismo znali
  • Prema određenim istraživanjima i anketama sastavljen je muški top 10

Seksi haljine, ovesize pulover ili traperice? Kakvu to odjeću muškarci doista vole na ženama? Otkrit ćemo ti! 

1. Dekolte - na leđima!

Izbaciti grudi? Naravno, to je obično prilično seksi. Međutim, fino umijeće zavođenja, takozvana modna verzija, je okretanje (golih) leđa. Naime, leđa jako dobro izgledaju s njegovanom kožom…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj)

Možda vas zanima 4 komada odjeće koji uistinu lijepo stoje SVAKOJ ženi – hoćeš se kladiti?! Rubrika Moda Moda

2. Upadljivi lančić

Upravo si skratila kosu? Super! Možeš se poigrati s lančićem, kao i s pramenovima kose i privući ćeš njegov pogled ravno na svoj lijepi vrat. A dobar lančić nošen naopako također krasi, točno, leđni dekolte.

3. Štikle

Jasno nam je da muškarci vole visoke potpetice. Ali: čak 41 posto je u istraživanju izjavilo da je sa ženama koje nose visoke potpetice vjerojatno bolje u krevetu, a prema drugom istraživanju, češće im se obraćaju. Ali, važno je da se osjećaš ugodno u visokim petama i da nemaš problema s hodanjem - uostalom, nijedan čovjek na svijetu nije toliko vrijedan da te zbog njega bole noge ili leđa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @high__heel_lover

4. Crvena odjeća

Prema istraživanjima, muškarci ocjenjuju žene koje nose crvenu boju osobito privlačnima. Bez obzira je li riječ o crvenoj haljini ili tek dodatku poput šala - crvena boja privlači pažnju i ne možemo je se zasititi! 5 stvari koje te čine izuzetno privlačnom muškarcima čak i kad si potpuno nesređena 

5. Leopard izgled

Ne govorimo o Peggy Bundy izgledu, jer mnogi muškarci to obično ne smatraju toliko uvjerljivim. Bilo kao hlače, gornji dio ili tenisice: muškarci vole leopardov uzorak i to budi u njima tigra.

6. Gola ramena

Isti princip kao i kod leđnog dekoltea: umjesto da pokazujemo pupak, u središte pažnje stavljamo ključnu kost i prednji dio ramena.

7. Crno donje rublje

Ne crveno, ne bijelo i samo bez uzoraka: istraživanje web stranice secret.de pokazalo je da muškarci radije vide žene (ako već ne gole) u crnom donjem rublju. Imaš li ih? Ovih 5 navika zajedničke su privlačnim ženama

8. Majica - ali njegova

„Nisam prošlu noć provela kod kuće“ ili „Volim te nositi sa sobom“ sugerira oversized majicu. Uzmi je kod njega, kupi u odjelu za muškarce ili kupi nekoliko brojeva veću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oona (@oonatjie)

Možda vas zanima 9 trikova s odjećom koji te čine mlađom i dokazuju da su 40-e nove 30-e Rubrika Moda Moda

9. Uska odjeća koja naglašava figuru

Mnogi muškarci vole uske haljine, jer naglašavaju najvažnije obline: njedra, struk i donji dio. Inače i omiljeni kroj Joan Holloway iz serije  Momci s Madisona...

10. Traperice

Na prvom spoju muškarci zapravo više vole nepretencioznu i ležernu odjeću, pokazuju statistike. Dugogodišnji favorit: traperice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hot jeans (@jeans.so.hot)

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

 

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Shutterstock

Komentari 0