Moda

5 stylinga kojima nas je Cate Blanchett oduševila samo u posljednjih 10 dana

  • Dvostruka Oscarovka Cate Blanchett nije poznata samo po glumi, izgleda i da je kraljica crvenog tepiha
  • Uvijek među najljepše odjevenima, glumica se nikad ne ističe provokativnošću ili izazovnošću već elegancijom
  • Kako je početak godine vrijeme brojnih dodjela filmskih nagrada svoj nos za modu pokazuje gotovo svakodnevno

Australska glumica i dvostruka oscarovka Cate Blanchett redovito je među najbolje odjevenim ženama crvenog tepiha. Haljine koje bira uvijek se ističu kao jedne od najljepših, ali Cate se ne ograničava samo na duge, svečane haljine kao prigodne za glamurozna događanja. Nerijetko bira i hlače, odijela... no uvijek je taj izbor bez mane.

Jedno takvo odijelo odabrala je i za jučerašnju dodjelu Costumer Design Guild nagrada u Los Angelesu. No njezini modni izbori doslovno oduševljavaju i u manje svečanim prilikama. Tako smo nedavno pohvalili glumičin outfit kad je gostovala u Jimmy Kimmel Live! šou, s trenirkom i svilenom košuljom, no danas ćemo se ipak osvrnuti na stylinge s crvenog tepiha. A bilo ih je u zadnjem tjednu veljače baš mnogo. Ne znamo ni kako se Cate stiže presvući, urediti kosu i nabaciti makeup toliko često, a kamoli često i otputovati s jednog kraja svijeta na drugi. No, krenimo od najnovije kombinacije koju je pokazala jučer.

Cate Blanchett Možda vas zanima Buket cvijeća u dekolteu? To samo Cate Blanchett može isfurati na crvenom tepihu! Rubrika Moda Moda

1. Balmain

Na 25. dodjeli nagrada Costume Designers Guild jučer u Los Angelesu Cate je nosila crne svečane hlače, kraljevski sako sa šiljastim ramenima i košulju na točkice vezanu mašnom ispod vrata. Riječ je o komadima iz Balmainove pre-fall kolekcije za 2023.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

2. Armani Privé

Dan ranije, na dodjeli SAG (Screen Actors Guild) nagrada nosila je ipak haljinu, dugu, crnu i seksepilnu kombinaciju čipke i šljokica iz couture kolekcije Armani Privé, ali haljina nije nova. Cate ju je nosila već dva puta prethodnih godina tako da pokazuje i zavidnu osvještenost glede "recikliranja" istih komada. Te da ovu haljinu stvarno voli.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

3. Givenchy

25. veljače Cate je zasjala među drugim glumcima na promociji filma Tàr tijekom 73. Berlinalea. Odabrala je crnu dolčevitu s dugom suknjom s volanima čije se boje prelijevaju od tamne ljubičaste do svijetle plave. Rezultat je bio fenomenalan, izgledala je sjajno. Odjeća nosi potpis Givenchyja.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

4. Louis Vuitton

Na još jednoj dodjeli nagrada, sada producentima, Producters Guild Awards, u hotelu Beverly Hilton Cate je nosila uske crne hlače od pliša, tajice zapravo, i Louis Vuitton asimetričnu haljinu od zlatnih šljokica.

 | Autor: Walter/Bestimage / Pixsell Walter/Bestimage / Pixsell

5. Maison Margiela

Na dodjeli BAFTA nagrada u Londonu Australka je osvojila nagradu za najbolju glumicu, ali i pokazala savršenu eleganciju u haljini kuće Maison Margiela. Opet je u pitanju bio ponovljeni styling jer je Cate ovu haljinu već nosila na dodjeli Oscara 2015. Savršen trik: Kad glumica ponavlja odjeću, obavezno promijeni nakit, frizuru i makeup look.

 | Autor: Andrew Sims/News Syndication / Pixsell Andrew Sims/News Syndication / Pixsell

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0