Moda
Zara haljina od umjetne kože

5 mini haljina od umjetne kože koje nismo mogli ne primijetiti - odlične su!

Topliji dani su pred nama, a to znači da je vrijeme da u svoju garderobu unesemo nove haljine. Pritom posebno mislimo na mini haljine. Za oko su nam zapele haljine od umjetne kože jer ih možemo nositi na razne načine. Odlično izgledaju na debele čarape tijekom hladnijih dana, ali i na gole noge tijekom toplijih. Modeli su raznoliki pa ih možemo nositi i u dnevnoj i večernjoj opciji. Za dnevne opcije uvijek možemo dodati košulju ispod haljine ili tenisice, dok će u noćnoj opciji odlično izgledati na visoke pete. 

U Mangu smo pronašli pet haljina od umjetne kože koje su vrlo brzo dospjele na našu listu želja. Ovo su zaista vječni komadi koje ćeš moći nositi iz sezone u sezonu, ali i kroz godine. 

Mini haljina na jedno rame

Ova mini haljina je idealna za spojeve ili izlaske u gradu s prijateljicama. 

Foto: Mango, mini crna haljina na jedno rame (49,99 eura) | Autor: Mango Mango Foto: Mango, mini crna haljina na jedno rame (49,99 eura) Foto: Mango, mini crna haljina na jedno rame (49,99 eura) | Autor: Mango Mango Foto: Mango, mini crna haljina na jedno rame (49,99 eura)

Haljina na preklop

Haljine na preklop su vječni klasik, a ova u umjetnoj koži je idealna za svaki dan. 

Foto: Mango, haljina od umjetne kože na preklop (29,99 eura) | Autor: Mango Mango Foto: Mango, haljina od umjetne kože na preklop (29,99 eura) Foto: Mango, haljina od umjetne kože na preklop (29,99 eura) | Autor: Mango Mango Foto: Mango, haljina od umjetne kože na preklop (29,99 eura)

Možda vas zanima Kožne hlače, perje i lude platforme: prolaznica nas je podsjetila da godine nemaju veze s dobrim stilom Rubrika Moda Moda

Haljina s debelim naramenicama

Još jedna opcija koja je idealna za dan je ova haljina s debelim naramenicama. Nama izgleda odlično na košulje, naročito bijele. 

Foto: Mango, haljina od umjetne kože s debelim naramenicama (19,99 eura) | Autor: Mango Mango Foto: Mango, haljina od umjetne kože s debelim naramenicama (19,99 eura) Foto: Mango, haljina od umjetne kože s debelim naramenicama (19,99 eura) | Autor: Mango Mango Foto: Mango, haljina od umjetne kože s debelim naramenicama (19,99 eura)

Mini haljina bez naramenica

Možemo zamisliti kako u ovoj haljini plešemo do jutra. Jednostavna, a toliko uočljiva. Ova haljina se uz dolčevitu ili košuljicu može prilagoditi i dnevnoj varijanti.

Foto: Mango, haljina bez naramenica od umjetne kože (29,99 eura) | Autor: Mango Mango Foto: Mango, haljina bez naramenica od umjetne kože (29,99 eura) Foto: Mango, haljina bez naramenica od umjetne kože (29,99 eura) | Autor: Mango Mango Foto: Mango, haljina bez naramenica od umjetne kože (29,99 eura)

Košulja haljina

Ovo je jako cool haljina i do sada nismo vidjeli košulje haljine u umjetnoj koži. Haljina koja je idealna za svaki dan, a odlično će izgledati na kaubojke.

Foto: Mango, košulja - haljina od umjetne kože (29,99 eura) | Autor: Mango Mango Foto: Mango, košulja - haljina od umjetne kože (29,99 eura) Foto: Mango, košulja - haljina od umjetne kože (29,99 eura) | Autor: Mango Mango Foto: Mango, košulja - haljina od umjetne kože (29,99 eura)

Možda vas zanima 10 modela kožnih hlača u kojima ćemo izgledati kao one cool it djevojke Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @luba

Komentari 0