Moda

3 košulje točkastog uzorka ovotjedni su Zarini noviteti koje želimo dodati jesenskoj garderobi

  • Točkasti uzorak jedan je od onih koji nikad ne izlazi iz mode, a u Zarinoj kolekciji trenutno su dostupna tri predivna modela košulja s točkicama
  • U crnoj i tamnoplavoj boji, lepršavi modeli s gušćim i rjeđim bijelim točkicama odličan su bazični komad 
  • Izrađeni su od udobne viskoze, a možemo ih nositi u kombinacijama s hlačama širokih nogavica, svim modelima traperica, ali i suknji

Točkasti uzorak jedan je od klasičnih printeva koji uvijek izgleda elegantno i nikad ne izlazi iz mode, a osim romantičnih modela haljina točkastog uzorka, ženstvenih topića ili chic kombinezona, točkice volimo vidjeti i na modelima košulja i bluza.

Zara košulja točkastog uzorka | Autor: Zara Zara Foto: Zara. košulja slim fit točkastog uzorka

Točkice većinom dolaze u kombinaciji s lepršavijim materijalima, a takvi su modeli i među Zarinim ovotjednim novitetima, iz kojih izdvajamo tri košulje od lagane viskoze u crnoj i tamnoplavoj boji, s bijelim točkastim uzorkom.

Zara košulja točkastog uzorka | Autor: Zara Zara Foto: Zara. košulja slim fit točkastog uzorka

Dva ležernija modela, ravnog kroja i s klasičnim ovratnikom imaju gušći i rjeđi točkasti uzorak i kopčanje gumbima s prednje strane. Tamnoplavi model izrađen je od nešto prozirnije viskoze te ima asimetričan kroj, s dužom stražnjom stranom.

Reserved traper bluza Možda vas zanima Ova bluza od trapera s velikom mašnom poseban je komad za svaki dan - i želimo je! Rubrika Moda Moda

Zara košulja točkastog uzorka | Autor: Zara Zara Foto: Zara. nabrana bluza točkastog uzorka

Treći model posebnije je siluete, izrađen od predene viskoze i s okruglim ovratnikom s vezanjem od iste tkanine i asimetričnim donjim rubom, a duge rukave krase gumbi s manžetama. 

Zara košulja točkastog uzorka | Autor: Zara Zara Foto: Zara. bluza na vezanje točkastog uzorka

Tamnoplavi model te model s ovratnikom na vezanje dostupni su po cijeni od 39,95 eura, dok je cijena trećeg modela 29,95 eura.

Zara košulja točkastog uzorka | Autor: Zara Zara Foto: Zara. nabrana bluza točkastog uzorka, (39,95 eur) Zara košulja točkastog uzorka | Autor: Zara Zara Foto: Zara. košulja slim fit točkastog uzorka, (29,95 eur) Zara košulja točkastog uzorka | Autor: Zara Zara Foto: Zara. bluza na vezanje točkastog uzorka, (39,95 eur)

Možda vas zanima 10 jesenskih ulova s Massimo Dutti sniženja, od balonera i jaknica u Chanel stilu do haljina i kombinezona Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0