Moda

5 jakni sa Zarinog muškog odjela koje nose i žene - o jednom šljokičastom modelu se puno priča

Da Zarin muški odjel može biti unosan za žene, dobro zna i Yvonne Vrnoga Begić. Domaća influencerica koja nas često oduševi svojim kreativnim kombinacijama, srebrnu mušku jaknu sa šljokicama isfurala je na srebrne hlače i jednostavan sivi pulover, uz dodatak opuštene dnevne torbice. Ova jakna bi po svemu sudeći trebala biti isključivo večernji komad, ali Yvonne je pokazala kako ju vješto uklopiti u svakodnevne modne priče. 

 | Autor: Instagram @yvonne_fit_fashionista Instagram @yvonne_fit_fashionista Foto: Instagram @yvonne_fit_fashionista

Jakna je klasičnog bomber kroja, ali detalji su ti koju ju čine posebnom. Osim kao što je to napravila Yvonne, jaknu možeš kombinirati i s nešto suptilnijim komadima poput običnih traperica ili neutralnih hlača te na taj način minimalistički styling učiniti posebnijim. Kod večernjih prigoda, slobodno se prepusti mašti i ne libi se eksperimentirati s bojama i krojevima.

 | Autor: Instagram @yvonne_fit_fashionista Instagram @yvonne_fit_fashionista Foto: Instagram @yvonne_fit_fashionista

Što se tiče drugih modela, nisu ništa manje atraktivni. Za oko nam je najviše zapeo model načinjen u patchwork stilu. Radi se o vrlo posebnoj jakni koja je pravi statement komad i koja je kao stvorena za tebe voliš li odjevne predmete koji odskaču od aktualnih trendova. Isto tako, naišli smo na još jedan sličan model u nešto vibrantnijim bojama.

Možda vas zanima Tople i stylish: Donosimo izbor najljepših zimskih jakni koje će nas grijati cijele zime Rubrika Native sadržaj Native sadržaj

S obzirom na to da je vrijeme blagdana tijekom kojeg volimo šljašteće komade, puffer srebrna jakna nepogrješiv je izbor, kao i šareni kratki teddy model, a sve ih možeš pronaći na Zarinom muškom odjelu.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara (65,95 eura)  | Autor: Zara Zara Foto: Zara (69,95 eura)  | Autor: Zara Zara Foto: Zara (69,95 eura)  | Autor: Zara Zara Foto: Zara (59,95 eura)  | Autor: Zara Zara Foto: Zara (69,95 eura)

Možda vas zanima Viralna H&M haljina s mašnom dobila je konkurenciju: evo i kratke jakne istog dizajna Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @yvonne_fit_fashionista

Komentari 0