Moda
Zara bunda

Ova bundica od umjetnog krzna očito je san mnogih žena. Lovimo je u online trgovini i nadamo se, nadamo...

  • Kraći ili duži kaput od umjetnog krzna je chic izbor za zimsko vrijeme, a high street i opet ima što za ponuditi
  • A ova kratka i čupava bundica iskače s Instagram profila čije vlasnice žive diljem svijeta
  • Neutralna bež-siva boja, meki materijal i elegantan dizajn čine ju vrlo poželjnim komadom!

Odlični modeli dugih i kraćih kaputa i bundi od umjetnog krzna preplavili su high street kolekcije, a posebno tražene, kao i obično, ima Zara. Uz elegantne duže modele, one u tamnijim nijansama ili pak casual siluete s dodatkom kapuljače, posebno se istaknuo model kratke bundice od mekog umjetnog krzna u nježnoj svjetlosivoj-bež boji.

Zara bunda | Autor: Instagram @sarahsunita Instagram @sarahsunita Foto: Instagram @sarahsunita

Model ravnog kroja, sa širokom kragnom koja mu daje elegantniji izgled, ubrzo je postao omiljeni među ljubiteljicama mode, koje ga uklapaju u svoje outfite u raznim prigodama, od dnevnih i više casual, do onih večernjih i svečanijih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANTONIA. (@antonia.lukic)

Možda vas zanima Najpopularnija Mango jakna, od umjetnog krzna i vječno rasprodana, sad se pojavila u novoj boji! Rubrika Moda Moda

Zara jakna od umjetnog krzna | Autor: Zara Zara Foto: Zara, jakna od umjetnog krzna (89,95 eura)

Predivna bundica trenutno je stoga rasprodana te jedva čekamo obnovu zaliha, budući da je vrlo fashion komad za zimsko razdoblje, koji ćemo modnu kombinaciju učiniti profinjenom. Cijena bundice je inače 89,95 eura te je dostupna u tri veličine, S, M i L.

Neutralna nijansa čini ju lakom za kombiniranje pa ju tako influencerice nose uz traperice i Uggs čizme, ali i različite modele haljina. 

Zara bunda | Autor: Instagram @une_pestee Instagram @une_pestee Foto: Instagram @une_pestee

Bunda od umjetnog krzna može biti iznimno sofisticiran dodatak zimskoj kolekciji kaputa i jakni te s njom možemo biti sigurni kako će uvijek elegancijom pridonijeti izgledu naših stylinga!

kaput od umjetnog krzna Možda vas zanima Kapute od umjetnog krzna u neutralnim nijansama nosimo i ove zime: 10 najljepših modela iz high streeta Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @ceriseamusante_

Komentari 0