Moda

Najpopularnija Mango jakna, od umjetnog krzna i vječno rasprodana, sad se pojavila u novoj boji!

Taman naumimo napisati kako su zalike obnovljene, a onda ova Mango jakna nestane dok trepnemo. Jakna od umjetnog krzna s aplikacijama jedan je od najvećih hitova španjolskog brenda u posljednje dvije godine. Popularnost je stekla prošle zime, a čini se da joj ni ove ne ona pada, dapače!

Da, da, proslavila se kao kopija, i to vrlo dobra kopija mnogo skuplje i luksuznije off-white jakne švedskog brenda Totême. Ok, Mangova jakna ima tri, a ne četiri reda kožnih omčica za kopčanje i one su kraće, to je razlika koja se na prvu vidi. Ali isto tako, košta 120 eura, a ne 2350. Ukratko znaš o kojoj Mango jakni od umjetnog krzna govorimo. Sjećaš je se, zar ne? Ili si još na listi čekanja?

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Totême je led probio godinu ranije, to jest njegova je jakna bila veliki zimski hit 2021., a Mango je, u najboljoj maniri high streeta, napravio pristupačan "duplić". Brojke ne znamo, ali kladili bismo se kako je Mango prodao više komada ove jakne nego Totême.

Dakle, Mangova jakna od umjetnog krzna ide kao da se dijeli besplatno. Čim dođe na web, plane praktički u istom danu, pa je Mango, opet u maniri pametnog brenda, izbacio i model u privlačnoj tamno zelenoj boji. Ne trudi se, ma koliko ti se sviđa, ni nje nema na zalihama...

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Ali zato ima ovog modela... Jupi, high street brend napravio je i treću verziju, crnu (crno uvijek prolazi, zar ne?). I još je dostupna, isparila je samo u veličini XXS. Što ne znači da se neće dobro prodavati kao i prethodne dvije boje. Samo je još nisu svi otkrili...

 | Autor: Mango outlet Mango outlet  | Autor: Mango outlet Mango outlet

Photo: Instagram @mango

Komentari 0