Moda

10 najboljih stvari koje možeš kupiti ovog vikenda

Novi vikend, nova shopping lista, zar ne? Donosimo pregled 10 najboljih noviteta koje, ovisno o potrebama i željama, možeš kupiti već ovog vikenda...

Petak za nas (osim NAPOKON vikenda) znači i pregledavanje svih noviteta u našim omiljenim high-street trgovinama. A kako čvrsto vjerujemo u onu staru narodnu "po petku se vikend poznaje", odlučili smo ga započeti kako spada. I da, u potpunosti smo izmislili spomenutu izreku...

via GIPHY

Pretražili smo sve "new in" kategorije i odabrali deset komada koje ODMAH stavljamo na jesensku wish-listu, a moguće i u shopping košaricu. Ovisno o tvom ormaru, postojećoj kolekciji i modnom izričaju, pronađi komad koji ti nedostaje i uhvati ga dok još stigneš! Garantirano će većina njih brzo nestati s polica...

Pull&Bear zvonolike traperice, 120 kuna

...jer u ormaru nikad dosta traperica. Ovaj model nam se posebno sviđa jer zbog "sirovih" rubova izgledaju posebno trendi i cool. Plus: lagano se šire oko listova pa je sva pažnja usmjerena na ovaj dio vašeg outfita (čitaj: SVI će primijetiti tvoje nove genijalne čizmice!).

 | Autor: miss7 miss7 Pull&Bear Kick Flare Jeans

Guliver Oxfordice, 780 kuna

Prije nego što u potpunosti uskočimo u čizme, krajnje je vrijeme da iskoristimo toplije dane i relativno ugodne temperature za mokasinke, balerinke i tenisice. Ovaj tjedan odabrali smo divne Oxfordice hrvatskog proizvođača modnih dodataka koje su apsolutan vječni klasik i komad koji će svakoj kombiancij idadti savršen završni dodir. Bez obzira na stilsko usmjerenje, ovi se Guliver modeli jednako dobro kombiniraju u poslovnim kao i casual prilikama.

 | Autor: miss7 miss7 Guliver cipele s točkicama i crne s baršunastim vezicama

Stradivarius kaput od imitacije krzna, 300 kuna

I vrapci na grani znaju da ove godine caruju kaputići od eko krzna! Apsolutno smo ludi za ovim prljavo bijelim modelom koji izgleda PUNO skuplje nego što ustvari i jest, zar ne?! Hitno ga dodajemo u shopping košaricu...

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius Faux Fur kaputić

Zara cvjetna haljina, 300 kuna

Tko je rekao da je cvijeće rezervirano samo za proljeće? A ne-ne. Ove sezone cvjetne haljine nosimo uz čizme, guste grilonke i kaputiće od imitacije krzna. Tako stajliš i tako cool!

 | Autor: miss7 miss7 Zara cvjetna haljina

H&M pulover, 375 kuna

Što je jesen bez dobrog pulovera? Sigurno smo da ih već imaš dosta u svom ormaru, ali kad su toliko neodoljivo mekani, nemoguće im je odoljeti. Ovaj H&M-ov komad grijat će te cijelu sezonu, a da ne govorimo kako već možemo zamisliti Oliviju Palermo u jednom ovakvom...

 | Autor: miss7 miss7 H&M pulover

Bershka moto jakna, 450 kuna

Ako do sada nisi, sada ćeš sigurno razmisliti o kupnji jedne moto jakne. Prošle godine smo ju prvi puta primijetili, a sada ne postoji brend koji nema svoju verziju moto jakne. Njena crvena varijanta nam se čini kao savršen način za razbijanje pomalo dosadnih crnih outfita, koje najčešće nosimo u hladnijim sezonama. 

 | Autor: miss7 miss7 Bershka moto jakna

H&M karirani blejzer, 450 kuna

Ah da, karirano. Karirani blejzer je definitivno komad od kojeg ne možemo pobjeći ove sezone. Tako stajliš, a tako jednostavan. I uz najobičnije skinny traperice i bijeli t-shirt ovaj će komad izgledati super luksuzno. Ležerno prebačen preko ramena osvježava svaku kombinaciju i pretvara je u savršeni StreetStyle look. 

 | Autor: miss7 miss7 H&M karirani blejzer

H&M cvjetna haljina, 450 kuna

Još jedna cvjetna haljina koja nas je apsolutno oduševila. Ova midi dužina izgleda idealnom za sve poslovne prilike, a kad god ne znaš što odjenuti - dobre gležnjače i cvjetna haljina izgledaju kao outfit vrijedan milijun dolara!

 | Autor: miss7 miss7 H&M cvjetna haljina

Stradivarius gležnjače s vezicama, 450 kuna

Ovo se zove ljubav na prvi pogled. Stradivariusove čizme na vezanje savršen su spoj rock šika i fancy elegancije - i apsolutno ne možemo zamisliti kombinaciju, mjesto ni vrijeme u kojima ih ne bi mogla nositi... Obožavamo!

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius čizme s vezicama

Zara kaput na preklop, 600 kuna

Ako postoji jedna stvar koju u Zari apsolutno obožavamo, onda su to kaputi. Ok, ok i čizme...Ovaj mornarsko plavi vojnički kaput idealan je za prijelazno razdoblje i niže temperature koje nam slijede. Nositi ga možeš uz sve. Traperice i tenisice? Naravno. Široke hlače i košulju? Uvijek. Seksi haljina i čizme iznad koljena? Savršenstvo. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara kaput na preklop

Photo: Zara

Komentari 0