Moda

Savršen komad: Uz ove haljine jedva čekamo jesen!

Čeka nas divna modna jesen, a ove prijelazne haljine to i dokazuju! Midi modeli će vladati, ali i ako odabereš slatku mini haljinu na preklop, nećeš pogriješiti

Ako postoji jedan komad koji obožavamo nositi u jesen, onda je to - haljina! Haljina je odlična za kombiniranje uz balerinke i tenisice dok je vrijeme relativno toplo i suho, a kad malo zahladi ili krenu jesenske oborine, izgledat će savršeno uz gležnjače ili neke malo više čizme. 

Ove su sezone printevi glavni hit na jesenskim haljinama, zbog čega izgledaju puno luksuznije i elegantnije. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (400 kuna), H&M (300 kuna), Zara (200 kuna)

Također, vladaju klasične boje jeseni, ali u nešto zagasitijim tonovima, dok su od materijala najpopularniji saten, pamuk, til i vez. Kako i naši omiljeni high-street brendovi predlažu, kombinacijama uz čizme nema kraja.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara - 300 kuna, 300 kuna i 600 kuna

Baš zato što u jesen obično vlada tamna paleta boja, smijemo si dozvoliti šarenije modne dodatke, poput primjerice torbica, cipela, čizama i nakita.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (230 kuna), H&M (370 kuna), Bershka (300 kuna)

Osim klasične crne, ove jeseni su ekstra popularne i svijetle neutralne nijanse, poput bež i prljavo roze. U jednu dobru jesensku haljinu trebaš svakako uložiti jer će te ovaj komad nebrojeno puta spasiti u "nemam što odjenuti" situacijama. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (300 kuna), Bershka (300 kuna), H&M (450 kuna)

Photo: Zara

Komentari 0