Moda

Svi najljepši džemperi sezone na jednom mjestu

Jarke boje, otkačeni uzorci, volani, mašne, resice, krzno... Sve to ove sezone našlo se na džemperima koji su ljepši no ikad!

Vani je prava jesen, a to može značiti samo jedno - vrijeme je da izvadimo iz ormara sve pulovere koje imamo! Ako ti je ormar prepun običnih, dosadnih džempera u zagasitim bojama, pravo je vrijeme da ga osvježiš nekim otkačenim pletivom kojih u trgovinama nikako ne manjka. Bilo da biraš predimenzionirane modele, klasično pletivo ili neobičan džemper, sigurno ćeš pronaći barem jedan u high street brendovima ili dizajnerskim online shopovima.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (300 kuna), Bershka (170 kuna), Stradivarius (150 kuna), Zara (230 kuna)

Ove sezone na vješalicama dućana najčešće nailazimo na asimetrične modele s rupama i vječne prugice, a mnogi su ukrašeni i veselim, šarenim krznenim aplikacijama.Nikako nećeš pogriješiti odabereš li neki malo otkačeniji i šareniji džemper, a u oživljavanju garderobe pomoći će ti i modeli s volanima, zanimljivim rukavima, veselim uzorcima...

 | Autor: miss7 miss7 H&M (370 kuna) i Topshop (280 kuna)

Šareni su nam modeli apsolutno preokupirali ormar ove sezone, a crvena i žuta su tipične boje jeseni koje svaku kombinaciju čine modernijom i veselijom. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (150 kuna), Pull&Bear (140 kuna), H&M (520 kuna)

Pomponi, resice i krzno detalji su koje želimo nositi na puloverima, a idealni su čak i kao zamjena za modne dodatke. Ovakav je pulover pravi statement koji ćeš obožavati cijelu jesensku i zimsku sezonu. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (230 kuna), Pull&Bear (230 kuna), Bershka (170 kuna), Mango (450 kuna) 

Cropped modeli i u ovoj sezoni nastavljaju svoju vladavinu, a sa zvonolikim rukavima, volanima i asimetrijom i dalje nećeš moći pogriješiti. Pulover je svakako jedan od komada kojem se najradije vraćamo svake jesenske sezone, a kad daje tako tople zagrljaje - kako da ga ne obožavamo?

 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (300 kuna), Zara (260 kuna), Bershka (170 kuna), Mango (300 kuna)

Photo: promo

Komentari 0