Moda

Odabrali smo SVE najljepše jaknice od imitacije krzna

Nekima omiljene, nekima omražene - krznene jaknice su ovogodišnji najveći hit, a dolaze u toliko varijanta da im je nemoguće odoljeti

Nema šanse da već ranije nisi primijetila da krznene jakne ove sezone iskaču sa svih strana! Točnije, jakne od imitacije krzna...Kratke, duge, šarene, jednobojne, s ukrasima ili bez njih - ovaj je model apsolutni vladar sezone i s velikom radošću ćemo ga dodati u svoj ormar. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (600 kuna), Zara (700 kuna), Zara (400 kuna)

Obožavamo činjenicu da je ova vrsta jaknice nosiva u svim kombinacijama i u svim prilikama. Već sad ju možeš ležerno prebaciti preko ramena kad se spremaš za izlazak s prijateljicama ili večeru s boljom polovicom.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (330 kuna), Zara (500 kuna), Stradivarius (300 kuna)

Također, ako odabereš jaknicu od umjetnog krzna u boji dodat ćeš svojem looku još jedan zanimljiv element. Nama se jako sviđaju neutralne boje poput sive, bež i blijedo roze, ali ako si hrabra - uvijek možeš odabrati i neki komad u jarkoj boji. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (300 kuna), H&M (450 kuna), Zara (500 kuna)

Roza je jedna od najpopularnijih boja za jesenski kaput, a s obzirom na to a je rozi krzneni kaputić iz H&M-a rasprodan rekordnom brzinom, odmah nam je bilo jasno da su trendseterice apsolutno lude za ovom bojom...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (330 kuna), H&M (750 kuna), Mango (700 kuna)

Photo: Zara

Komentari 0