Love&Sex
Erotske maštarije: dominacija

Ženske erotske maštarije: 7 najčešćih i što svaka od njih otkriva o nama

  • Tajanstveni stranac, seks u troje, vezivanje i ropstvo? 
  • Svatko od nas u sebi nosi neke tajne seksualne fantazije
  • Ovdje možeš saznati što naše najintimnije misli otkrivaju o nama

Naša mašta je šlag na torti naših života. Sve što se u stvarnosti čini nedostižnim, lako možemo napraviti u svom svijetu snova. To vrijedi i za seks. Ali, seksualne fantazije obično imaju dublju razinu. Na primjer, mogu biti izraz neriješenih sukoba.

Za psihologe su naše seksualne maštarije naš mali  privatni Neverland, u kojem doživljavamo seksualne eksperimente bez ograničenja, prosuđivanja i nadasve srama, te možemo rješavati stvarne probleme u tim igrama u glavi. To znači sljedeće: preispitujući se i otkrivajući što znače naše maštarije, možemo artikulirati potrebe i želje te prevladati strahove.

1. Isto i isto: seks sa ženom

To te pali? Razumljivo, ipak smo mi žene osobito lijepa bića. Možda ti je u ovom času baš dosta muškaraca. Pritom ti je žensko tijelo vrlo poznato. Naravno, to ne mora značiti da si lezbijka, ali možda malo naginješ biseksualnosti, ili si jednostavno znatiželjna.

via GIPHY

2. Seks s više osoba

Jasno je da žudiš za divljenjem. Seksualne fantazije s nekoliko muškaraca ukazuju na to da želiš više pažnje. Vjerojatno si više egzibicionistički tip nego introvertirana i uživaš u moći koju imaš nad drugima. U isto vrijeme sanjaš da si zbrinuta. Nema sumnje: potrebna ti je potvrda.

Možda vas zanima Seks sa slavnom osobom ili bivšim? Evo što znače 6 najčešćih erotskih snova Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Pokornost i dominacija

Čežnja za moći ili pokornošću često je ukorijenjena u našim svakodnevnim životima. Možda svaki dan moraš donositi teške odluke, stalno nosiš veliku odgovornost i ti si ta koja na kraju donosi odluke. Stoga nije ni čudo da čezneš konačno se odreći svih tih kontrola i prepustiti ih drugima. Princip funkcionira na isti način i obrnuto. U svakodnevnom životu ti si ta koja se uvijek prilagođava, o kojoj drugi odlučuju, a u svojim erotskim fantazijama želiš biti ta koja dominira nad drugima. Sve dok su ove igre zabavne za obje strane, mogu se odigrati u bilo kojem trenutku.

Što seksualne maštarije otkrivaju o nama | Autor: shutterstock shutterstock Što seksualne maštarije otkrivaju o nama

4. Seks u kabini za presvlačenje 

Oduševljava te ideja da to radiš na neobičnim (i javnim) mjestima? Uzbuđuje te pomisao da te uhvate? Možda se onda iza toga krije želja za više slobode. Uostalom, na javnim mjestima moramo se lijepo ponašati, držati se određenih pravila ponašanja i u najboljem slučaju jednostavno ne prelaziti granice. Protiv svega toga buniš se seksom u javnosti.

5. Uniforma koja te pali

Seksi policajac, zgodni doktor, vrući vatrogasac ili muževni pilot: glavna stvar je u uniformi! Ako ti ova gospoda potaknu maštu, možda imaš problem s autoritetom ili jednostavno žudiš za zaštitnikom. I, hej, tko je bolji za to od muškarca u zgodnoj uniformi.

via GIPHY

6. Na pisaćem stolu sa šefom

Naravno, ako voliš svog šefa, samo želiš dobro početi profesionalnu karijeru. Zvuči logično, zar ne?

7 najčešćih likova iz ženskih seksualnih fantazija: stranac, tuđi muž, druga žena...

7. Tko je taj lik? Seks sa strancem

Želiš avanturu, strast, beskompromisnost i seks bez posljedica. Pali te ideja o seksu sa strancem? Onda ti je vjerojatno svakodnevica poprilično dosadna i želiš prijeći neke granice.

 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar DorisAva

    DorisAva

    Zovem se Doris, želim svima reći o dr. Ogundeleu, sjajnom čaraču koji mi je vratio mog muža u roku od 24 sata, kontaktirajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Ako vam treba bilo kakva pomoć, ovaj čovjek je moćan. Rekao ... prikaži još!
  • vi

    pekar, lekar, apotekar hahah
  • manfred

    s strancem one vole najviše .