Love&Sex

Seks sa slavnom osobom ili bivšim? Evo što znače 6 najčešćih erotskih snova

  • Koliko god bili škakljivi, erotske snove ne treba shvatiti doslovno 
  • Pohvatala si se u snu sa šefom? To samo znači da priželjkuješ njegov - autoritet 
  • O da, u snovima ima i seksa s tipovima koje u stvarnosti ne podnosimo. Zašto?

Sigurno je svaka od nas imala već neki vrući seksi san. I većina od nas je sljedećeg jutra zbunjeno – jer smo u snu proživjele neki ludi scenarij koji je u stvarnom životu nemoguć. Pogledaj što znače najčešći seks-snovi….

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style

Seks sa šefom 

Često sanjamo seks sa šefom ili nekim drugim autoritetom. To ne znači automatski da to doista želimo, nego je to zapravo podsvjesna želja za priznanjem i preuzimanjem odgovornosti. Osim toga, to također znači da želiš imati više autoriteta te biti dominantnija. 

via GIPHY

Seks s nekim koga uopće ne voliš 

Vruća noć s nekim koga u stvarnom životu ni ne simpatiziraš, čak i prezireš? To uopće nije nemoguće – barem u snu. Razlog: ako se netko seksa u snu, pokazuje golu kožu te je na neki način razgolićen, odnosno razotkriven. Zapravo, želiš razgolititi svog suparnika, što se u stvarnom životu vjerojatno neće dogoditi. 

Seks sa slavnom osobom 

Tko to nije barem jednom sanjao? Sve je puno glumaca, glazbenika ili nekih drugih poznatih faca koji nam povremeno uskaču u krevet – u snu! Razlog za to je sasvim jednostavan: smatramo tu osobu privlačnom. A privlačnost ne mora biti povezana s dobrim izgledom. Na primjer, može biti riječ o ulozi koju je određeni lik glumio u filmu koji smo nedavno gledale. Ako čeznemo za ponašanjem glumca u određenoj ulozi, moguće je da nam se pojavi u snu. 

via GIPHY

Seks s bivšim 

Klasik! Ali, zašto sanjamo o tome?! Razlog je sljedeći: negdje duboko sakriveno u našoj podsvijesti nalaze se još neki osjećaji prema njemu. Stvari o kojima nismo za vrijeme veze razgovarali ili ih doživjeli, mogu se pojaviti u obliku erotskog sna. 

Možda vas zanima Tvoji erotski snovi: Što zapravo znače? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ekstremni seksualni snovi 

Grupni seks, sadomazohističke igre ili zamjena partnera: ponekad sanjamo o ekstremnijim seksualnim praksama s kojima u stvarnom životu nemamo doticaja. San ne znači da to podsvjesno želimo, nego ima simboličko značenje. Na primjer, ako si preko dana radila nešto ponižavajuće – na primjer, imala si neugodan razgovor sa šefom – moguće je da ćeš u snu to „preraditi“ na ekstreman način. 

via GIPHY

Seks sa drugom ženom  

Jesi li ikada sanjala da spavaš sa ženom? Ako jesi, to ne znači da si odjednom promijenila seksualne sklonosti. Seks s drugom ženom može značiti da u tvom životu ima žena (npr. kolegica) s kojom se stalno uspoređuješ i natječeš. Za vrijeme seksa ste oboje na istoj razini te konkurencija popušta ili nestaje. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0