Love&Sex

7 najčešćih likova iz ženskih seksualnih fantazija: stranac, tuđi muž, druga žena...

  • Ženske seksualne maštarije imaju širok raspon, neke su slatke i nevine, neke bi dobile oznaku XXX
  • No kad biramo partnera s kojim ćemo to obaviti u fantaziji, koga najčešće biramo? 
  • Evo 7 tipičnih likova, s jednim zajedničkim nazivnikom: uvijek nas savršeno zadovolje

Nadamo se da nikoga neće šokirati činjenica da i žene imaju seksualne fantazije. A ni njihov sadržaj, jer mnoge od njih su poprilično smione. Neke su očekivane, neke gotovo nevine, neke divlje. I sve je to u redu, i one najprljavije. Evo nekih od najčešćih maštarija koje se ženama vrzmaju po glavi, možda čak i dok sjede u uredu (možda izgleda da baš čitamo važan mail, a mi razmišljamo što bismo napravile onom malom koji je upravo donio naručenu pizzu?). Točnije, evo nekih od likova s kojima najčešće zamišljamo savršen seks. 

1. Seks s nepoznatim muškarcem

Iako se većina žena upušta u seks s novim muškarcem tek kad ga malo bolje upozna, seks s potpunim strancem možda je i najčešća ženska fantazija. Bez veze i obaveza, bez prošlosti i budućnosti, privlačna je jer je tako oslobađajuća. U njoj nema grižnje savjesti ni neugodnjaka kad ga kasnije sretnemo, ne muči nas što on misli o nama, niti što bi mislili naši prijatelji da saznaju. Divota!

2. Seks s drugom ženom

Trojac s muškarcem i ženom ili seks s samo drugom ženom često je na ženskoj listi želja. U stvarnom je životu malo vjerojatno da će se zbiti i dovoljno je velik tabu da bude iznimno uzbudljiva fantazija. Ima i nadogradnja: neke žene pritom maštaju da ih njihov partner gleda njih dvije u akciji (ili neki drugi voajeristički scenarij) što isto tako nije "normalno" pa je vrlo uzbudljivo.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

3. Seks s prijateljičinim mužem 

Neki su muškarci veliko "NE" kad je seks u pitanju: suprug ili dečko najbolje prijateljice, brat, bratić i ostali rođaci vlastitog muža, njegovi prijatelji. No ne možemo si pomoći. Ako nam je netko od njih seksualno privlačan, a tu privlačnost zbog nezgodnih okolnosti možemo okačiti mačku o rep, vrlo će vjerojatno postati objekt naših maštarija. Voditi ljubav s nekim s kim ne smijemo je intrigantno. S jedne se strane osjećamo sigurno i blisko s tim muškarcem jer ga dobro poznajemo, a s druge on je zabranjeno voće. Dok se u stvarnom životu pitamo kakav bi bio seks s njim, odgovor nađemo u seksualnim fantazijama. 

Možda vas zanima Ovo su najtajnije seksualne maštarije horoskopskih znakova - evo što svaki znak želi u krevetu Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Seks s puno mlađim muškarcem

Biti s mlađim muškarce, mlada, glatka i snažna tijela, punim energije, a s druge strane ne baš iskusnim (posebno u odnosu na nju, stariju partnericu) ovu fantaziju čini spektakularnom. On je željan svega i voljan vrijedno učiti i najučiti kako da je zadovolji i pri tom je vrlo zahvalan na poduci. Nije stvar da u toj fantaziji uživamo samo u njegovoj izdržljivosti i isklesanim mišićima već i u tome kako nas obožava. Mi ga učimo što i kako raditi, a on se spremno odaziva. Biti ovakva ućiteljica je vrlo zahvalno.

5. Seks s dominantnim partnerom

Ovo je redovita fantazija, još malo pojačana popularnošću "50 nijansi sive" u kojoj postajemo objekt dominantnom partneru koji nas vezuje i rad s nama što poželi, a mi, bespomoćne (i bez ikakve moralne i druge odgovornosti) vrhunski uživamo. Ideja o tipu koji nas vidi kao seksualni objekt kojim je opsjednut je neodoljiva. Još i više jer je "politički nekorektna". On sve radi, svu je pažnju usmjerio na partnericu, a ona mu ne uzvraća jer ne može, oslobođena dužnosti da mora. Pri tom njegovo zadovoljstvo proizlazi iz pružanja zadovoljstva njoj. Tko bi tražio više?

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

6. Seks s fantastičnim ljubavnikom

Otprilike 10% žena nije nikad doživjelo orgazam, a 30% žena ima poteškoća s doživljavanjem orgazma tijekom spolnog odnosa. Mnoge ni u dugom braku ne dođu do zadovoljavajućeg seksa. Znaju da postoji, ali... Možda doživljavaju orgazam masturbirajući, ali ga nikad nisu doživjele s muškarcem, premda žele. Eh, tu uskače savršeni, izmaštani, ljubavnik. U fantaziji sve je savršeno, od toga koliko je romantičan i i voli nas do toga da točno zna koji gumbić pritisnuti, koliko jako, brzo i dugo. 

7. Seks sa... svima

Na zabavi si gdje se svi oko tebe seksaju uzduž i poprijeko pa pozovu i tebe da uskočiš u taj veseli vlak. A ti se na vlastito iznenađenje rado odazoveš i baš ti bude super. Uzbudljiva situacija u kojoj to radiš s više partnera, jednim za drugim ili s nekoliko njih u isto vrijeme vrlo je smiona i sirova. Nema zatvorenih vrata i svi vide sve. Ova fantazija nam omogućava da odbacimo sve društvene norme, otpustimo sve kočnice i radimo to kao životinje. Približava nas onom praiskonskom u nama.  

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0